יפהצפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
אני מתה על הפרי הזה בכל סיטואציה.צפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
זה אחלה, תקווה.צפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
קודם כל הוא נותן יותר מאחד שנית אני לוקחת רק הראש ושותלת אותוזה אחלה, תקווה.
אבל סליחה שאני קצת מחטט.
מה הטעם לקחת אננס בשל ומוכן לאכילה..
עכשיו במקום לאכול אותו אז את לוקחת ושותלת אותו בתוך האדמה
כדי שבעוד שנה הוא יתן לך אננס אחד?
אילו היה מניב ארגז מלא אננסים, אז עוד הייתי מבין.
אחרת, מה ההגיון פה?
ובכלל הדבר הזה נראה לי כמו צמח אלוורה.
קודם כל הוא נותן יותר מאחד שנית אני לוקחת רק הראש ושותלת אותו
מוזמנת לבוא לראות את השינוי שעשיתי על הדרך תראי את האננס.שאפו על ההשקעה!
אשמח להגיע.מוזמנת לבוא לראות את השינוי שעשיתי על הדרך תראי את האננס.
אז בואי כפרה, תשתלי את הראש שלי.קודם כל הוא נותן יותר מאחד שנית אני לוקחת רק הראש ושותלת אותו
סבא, לפני שאוכלים את האננס מורידים את החלק העליון שלו עם העלים הקוצניים. את החלק הזה אפשר להכניס לאדמה ולהנביט.זה אחלה, תקווה.
אבל סליחה שאני קצת מחטט.
מה הטעם לקחת אננס בשל ומוכן לאכילה..
עכשיו במקום לאכול אותו אז את לוקחת ושותלת אותו בתוך האדמה
כדי שבעוד שנה הוא יתן לך אננס אחד?
אילו היה מניב ארגז מלא אננסים, אז עוד הייתי מבין.
אחרת, מה ההגיון פה?
ובכלל הדבר הזה נראה לי כמו צמח אלוורה.
באמת?סבא, לפני שאוכלים את האננס מורידים את החלק העליון שלו עם העלים הקוצניים. את החלק הזה אפשר להכניס לאדמה ולהנביט.
טוב שאת קיימת כדי להסבירבאמת?
הממממ, זה מאד מעניין.
חשבתי שתקווה לקחה את כל האננס ותקעה אותו באדמה.![]()
נראה טובבב.צפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
אין ספק, זה נותן סיפוק!!!צפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
כול הכבוד, מחכה לראות את הפרי בשלימותוצפה בקובץ המצורף 45993 בסגר הראשון לפני שנתיים בדיוק בפסח קנינו אננס עם משלוח עד הבית שתלתי שניים במרפסת שלי היום אני רואה תוצאות צמחו לי פרי שניים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.