אנמייה ריגשית

2beme2

New member
אנמייה ריגשית

היי..כבר מזמן שלא כתבתי.. אני..כוץבץ אחרי תקופה שלא כתבתי ובאמצע תקופה..לא להיט... בשישי נפלץי על הפנים,לא זוכרת את זה ואף אחד לא ראה..רק כשקמתי הבנתי שנפלתי לפי השפה המפוצצת וההרגשה ה...אין לי מילים לתאר אותה. אוף.אני לא בסדר. זה כבר זמן מה שאני מרגישה שה...רגש אצלי מת. אני צריכה את הדמיון שלי.הכדורים חוסמים לי הכל.ובלעדיהם..אין לי כלום. פעם אחרונה שנשקלתי (לפני יומיים),זה עצר ב49ק"ג.ואני בת 31. יש לי רעד מטריף בידיים,הראש שלי..לא מחחובר לכלום. ואני משתגעת מהדאגה שאני רואה על הפנים של אמא שלי כשהיא מסתכלת עליי. פפפפפפפפפפפפפפפפ.לפחות כזה.

חייםלוי

Member
מנהל

icehand3

New member
כל כך מבינה אותך

מבינה את הכהות הזאת, את הענן הזה שיש במוח, כאילו הכל עכור ולא צלול. בדקת שאולי את צריכה להגביר מינון? אולי חסרים לך ויטמינים? אבל מה שלא יהיה, תפנקי את עצמך באיזו סופגנייה משובחת ומלאת קרם וקלוריות. מה יש? תפרגני לעצמך קצת.
אני מקווה שהכל יהיה בסדר. אנחנו כאן כדי לתמוך בך

2beme2

New member
תודה ידיים חמות ;)

אני..כן..קבעתי לי תור לכמה בדיקות דם נוספות ו..קצת שיחות ועידודים ו..נצא גם מזה...אין לנו אלא..ליפול ולקום...לא..?! :) תודה,גדולה..על כל מילה.. ואני בהחלט הולכת לפנק את עצמי בסופגניה..לפחות אחת.. :) שיהיה לחנוכה שמייח,מתוק ומאיר..בהחלט מאיר..:) להמשך שבוע מנעים ושלישי פעמיים כי טוב..

Sigal H

New member

אוי, צר לי לקרוא שאת ככה. אולי הגיע הזמן לחזור לרופא ולהתאים מחדש את המינון, או להחליף תרופה? בטח יש עוד אפשרויות, שישאירו לך גם איכות חיים. בינתיים, אנחנו פה בשבילך, את יודעת. וישנה הכורסה שלנו במרפסת, עם הירח, שלושה גורי חתולים וכירבולית עבה. ככה ביחד, אפילו בתוך כל הערפל הזה במוח. יש גם שוקולד, אם תרצי. כמה סוכר בתה? הו, שתרגישי טוב יותר, ובקרוב.

2beme2

New member
מחייכת לקריאת כל מילה... :)

תודה סיגל יקרה... ו..2 סוכר..שיהיה ככה..מתוק.. :) ואני בבדיקות..אוברול לכולי...נראה מה ייצא ממני בסוף.. ;) וגם..גם אתם מוזמנים לפה בשמחה..עם כל הגדיים והטליים הקטנים שנולדים עכשיו... תודה יקירה..תודה על כל מילה...עושה חיוך בלב...:) המשך שבוע מתוק כסופגנייה ומאיר כחנוכייה.. :) חג שמייח ומאיר :)

ruthi26

New member

רגש של אמא אין מה לעשות עם זה, העיניים מדברות בעד עצמן יקירתי, הגיע הזמן לפנק את עצמך, להעניק לעצמך מכל טוב, לחייך אל העולם ולהרגיש שכל יום הוא יום חדש, לא להסתכל לאחור, להסתכל קדימה ללכת לפנק את עצמך בסופגניה עם שוקולד גנאש על הדרך, ואולי גם איזה שוקוצ'ינו שכזה שיעשה לך טוב בנשמה ואולי גם לפנות לרופא, לנסות משהו חדש, שיחזיר לך את האמון בחיים, את הרגש,את הכמיהה לחיים מאושרים ונפלאים שיש לנו בעולם הזה
וכמובן כמובן שיהיה לך חג שמח עם המון אור, ויציאה מהחושך

2beme2

New member
תודה רותי יקרה!

קודם כל ודבר ראשון שבאמת יהיה חג של אור מאור,שיאיר לכל השנה החדשהשבאה אלינו ועלינו לטובה :) ושבוע הבא הרופא המטפלת שלי שהיא נכס בעיניי ובליבי באה לעשות לי "ביקור בית" אחרי הנפילה הזו שהיתה... וכן..אחרי כל נפילה...יש עמידה..ואני כבר שוב על הרגליים,שוב מרגישה כמביאה תועלת ולא כתולעת... ;) חג שמח ומתוק יקירה,הרבה אור :) לקראת סוף שבוע נעים ופורה,מחדש ומחזק..
ליהי

למעלה