אנמה

Cheshire182

New member
אנמה

שמעתי שהיה באנמה אוף דה סטייט שירי בונוס........ ולאחד מהם קוראים: life´s so boring? זה נכון?????.

ranch182

New member
עד כמה שידוע לי...

family reunion היה שיר בונוס באנמה. יש לשיר הזיר גירסה שהיא לא הופעה אבל אני לא יודע מאיפה זה.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
השיר הזה הוא מדיסק של fat wreck

זה דיסק עם 99 שירים קצרים הסיפור מאחוריו, מייק, בעל חברת התקליטים Fat Wreck והסולן של נופקס וגם ב me first and the gimmie gimmies, בכל מקרה, איש אשכולות רציני אז הגבר הזה פנה ללהקות פאנק באשר הן וביקש מהן להקליט שיר באורך של 30 שניות. התוצאה מדהימה להקות כמו: anti flag, off spring, ataris, useless id
, lagwagon, AFI, green day, וכמובן גם Blink 182 הם הקליטו שיר בשם Family Reunion 30 שניות של קללות... מאד אומנותי
אבל בכל מקרה, אחלה דיסק, חובה בכל בית

ב.ן.נ.ת.ן

New member
נכון

קצת תיקונים בדיסק יש 101 להקות, ולא 99 אבל יש 99 שירים בגלל שה ישכנרא מערכות ישנות שלא יכולות לקרוא דיסק עם יותר מ99 שירים אז בשיר האחרון יש שלושה שירים בדקה וחצי, יש שם קאוור של Misfits לNY Ranger, אבל זה מיטפיטס החדשים... דיי גרוע
לעוד מידע, פה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אי אפשר, ניגמרו כולם

איפה באמת אפשר להשיג דיסקים מחוץ לאינטרנט.... שאלה ממש ממש מסובכת שמע, יש לי פה רעיון מטורף, אבל אתה יכול לצאת מהבית שלך וללכת למקום כזה שקוראים לו חנות דיסקים, שם יש הרבה מאד דיסקים! אם אין את הדיסק שאתה רוצה... תאמין לזה או לא, תוכל להזמין אותו והם יביאו אותו במיוחד בשבילך...! אה ואתה יכול להזמין אותו גם דרך האינטרנט

OPERATi0N_iVY

New member
דיסק די מטומטם...

השירים היחידים ששווים שם משהו זה השירים של RANCID, POISON IDEA, BLACK FLAG, CIRCLE JERKS, WHITE FLAG, TERRORGRUPPE, YOUTH BRIGADE ו-SICK OF IT ALL... וזה מתוך 101 שירים, כן? אה והערה קטנה - לפט מייק יש עוד חברת תקליטים שקוראים לה HONEST DON´S... את FAT WRECK הוא השאיר לאשתו לנהל..

למעלה