אנלוגיה לאנג'ל!

kittycatbone

New member
אנלוגיה לאנג'ל!

חח אוקיי אני מתחילה להציף בזמן האחרון, אבל אני יודעת שהמנהלים יסקלו אותי אם אני אנצל"ש להודעה של תפוז ככה שפתחתי נושא חדש../images/Emo122.gif ובכן.. הבגרות מחר בספרות הוציאה אותי מהפסים (סטייל הירשל).. אומנם אני לא מסתובבת ביערות ומוכרת סכינים לערפדות גויות, לא מתרוצצת ביער עם נעל על הראש וקוראת "אני משוגע גע געעעע", או מתעוררת בלילות וקורא "אחות, אחות, בואי אצלי!". (וואו יש המון משוגעים בספרות../images/Emo6.gif) אבל בעודי קוראת את הסיכום לסיפור הקצר מאת עגנון "מדירה לדירה", גיליתי משהו שמאוד הזכיר לי פרק באנג'ל ../images/Emo6.gif בעצם, גיבור הסיפור בוחר לחיות בדירה שמסמלת את הגיהנום, במקום הדירה שהיא גן עדן. בגלל שהגן עדן הוא בחירה במוות, ואם כי הגיהנום זה הבחירה בחיים, שיש בהם קשיים, אבל חלק מהסדר שלהם הוא להתגבר עליהם ולחיות איתם. האם זה מזכיר לכם משהו?../images/Emo9.gif את הפרק, שלצערי שכחתי את שמו, שבסופו של דבר ההוא מוולפראם & הארט שגם את שמו שכחתי (לא ראיתי אנג'ל יותר מדי זמן../images/Emo122.gif) אומר לאנג'ל, שהגיהנום הוא *טם טם טם* כדור הארץ. אני כבר לא זוכרת את המונולוג כולו, או את הפרק.. אבל אני זוכרת את התפיסה הבסיסית הזאת שהראו בסוף הפרק, ואפשר לומר שהסתמכו על זה הרבה במשך כל שאר הסדרה. מה אתם אומרים? D:

אהבתי.

הרעיון נשמע לי מרתק, גם בסיפור וגם באנג'ל. באנג'ל יותר דיברו על הרוע האנושי, ולא באופן כללי על כדור הארץ כגיהנום, אבל את צודקת, זה דיי דומה. המונולוג ההוא באנג'ל מסתיים כך: Holland: See, the world doesn't work in spite of evil, Angel. - It works with us. - It works because of us." The doors open and Angel looks out to see the plaza in front of the Wolfram and Hart Office) building in LA.) Holland: "Welcome to the home office." Angel: "This isn't..." Holland: "Well, you know it is. - You know *that* better than anyone. Things you've seen. Things you've, well - done. You see, if there wasn't evil in every single one of them out there why, they wouldn't be people. - They'd all be angels."

kittycatbone

New member
כן נכון..

לא זכרתי בעצם מה בדיוק היה הרעיון באנג'ל, כי אני בקושי זוכרת את מה שהוא אמר חוץ מאת הקטע עצמו, שהם יוצאים מהמעלית ואנג'ל רואה את הבחוץ של הבנין או משהו כזה.! איזה פרק זה אגב? הורג אותי שאני לא זוכרת!

נצל"ש..

בקרוב יגיע אלינו הסרט Death at a Funeral שתורגם כ"למות מלוויה". ובכל מקרה, רק רציתי לציין בפני כל מעריציו של וואש( כמעט כולם) שהוא מופיע בסרט הזה! אכן, הידד! גם נת'ן פיליון, הידוע כקפטן מלקולם ריינולדס, מככב בסרט Waitress, "מלצרית", לצידה של קרי ראסל aka פליסיטי. הסרט זכה עד כה בשלושה פרסים בשני פסטיבלי סרטים שונים, ביניהם סאנדנס. ואחד הפרסים ניתן לנת'ן בעצמו, על המשחק שלו בסרט. נפל עלינו מבול סרטים בכיכובם של שחקני פיירפלי.. :) מיה.

kittycatbone

New member
יאא

נשמע מגניב ממש^^ מקווה שייצא לי לראות את אחד הסרטים או משהו../images/Emo3.gif

למעלה