אני קוראים לי גלי. ואני לא כל כך יודעת מה להגיד אז... אם שואלים אני עונה...
D dkhayri New member 13/9/06 #1 אני קוראים לי גלי. ואני לא כל כך יודעת מה להגיד אז... אם שואלים אני עונה...
K Kneeling Roses New member 13/9/06 #2 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בת כמה? מאיפה? מה עוד את שומעת חוץ מסיסטם? השתלבות מהירה
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בת כמה? מאיפה? מה עוד את שומעת חוץ מסיסטם? השתלבות מהירה
A Aline In Chains New member 13/9/06 #3 ../images/Emo115.gifברוכה הבאה דארלינג.. ../images/Emo24.gif אני אלין בת כמה ומאיפה?! P: ומה את שומעת עוד חוץ מסיסטם ?!
../images/Emo115.gifברוכה הבאה דארלינג.. ../images/Emo24.gif אני אלין בת כמה ומאיפה?! P: ומה את שומעת עוד חוץ מסיסטם ?!
P pluplup New member 13/9/06 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דור מאיפה? בת כמה? ומה את שומעת חוץ מסיסטם? השתלבות נעימה :]
B Buried alive by love New member 13/9/06 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני ליטל בת 17 מת"א. השתלבות נעימה.
P Perfect sense New member 14/9/06 #7 שלום, אני נעם. ואת גלי. אני בן 15 וחצי, ואת עדיין גלי. השתלבות נעימה, חסרת תקלות מפלות וצרות. וערב טוב.
שלום, אני נעם. ואת גלי. אני בן 15 וחצי, ואת עדיין גלי. השתלבות נעימה, חסרת תקלות מפלות וצרות. וערב טוב.
® ®NuLy® New member 15/9/06 #11 ../images/Emo205.gifברוכית../images/Emo24.gif אני גם גלי בת 16 מאזור ירושלים השתלבות נעימה
T The Young Amyrlin New member 15/9/06 #12 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ורד:] בת כמה את? כמה זמן שומעת סיסטם? שיר אהוב שלהם?