אני..... צובע את הקצוות של השיער לסגול. טוב לא חשוב אתם לא יודעים איך אני נראה בכלל. חחח
C COW COW New member 3/2/06 #1 אני..... צובע את הקצוות של השיער לסגול. טוב לא חשוב אתם לא יודעים איך אני נראה בכלל. חחח
M may90 New member 3/2/06 #2 וולאקי גמני בקרוב אני צריכה רק ליזום לקנות צבע Oם פעם היה לי כחול כע אבלללללללל הפעם אני אעשה בלי חימצון הצבעים האלה לחודשיים אתם יודעים
וולאקי גמני בקרוב אני צריכה רק ליזום לקנות צבע Oם פעם היה לי כחול כע אבלללללללל הפעם אני אעשה בלי חימצון הצבעים האלה לחודשיים אתם יודעים
C COW COW New member 3/2/06 #3 תלוי איזה... וגם אני לא מחמצן, אני הולך הרבה לים אז יש לי קצוות בלונדינים
ל ליטלושי New member 3/2/06 #4 אני רוצה שיער כחול.. אבל המפקד שלי ייתן לי מכות..והרס"ר בכללל ריתוקים מפה עד שנה הבאה.. אני רוצה שיער כחול
אני רוצה שיער כחול.. אבל המפקד שלי ייתן לי מכות..והרס"ר בכללל ריתוקים מפה עד שנה הבאה.. אני רוצה שיער כחול
M M i c h e l l e B New member 3/2/06 #6 אני רוצה קצוות בורוד. ~מתכחשת לעובדה שאני לא יכולה עד סוף השנה~ אה, ואור יש לך שיער די ארוך לא? יהיה לך יפה... זון, גם אני רוצה.
אני רוצה קצוות בורוד. ~מתכחשת לעובדה שאני לא יכולה עד סוף השנה~ אה, ואור יש לך שיער די ארוך לא? יהיה לך יפה... זון, גם אני רוצה.
M M i c h e l l e B New member 3/2/06 #8 אני סטוקרית ../images/Emo11.gif סתם, אמרת את זה מתישהו שדיברנו על פסיפלורה O.ם
C COW COW New member 3/2/06 #10 כן גם אני ../images/Emo4.gif ואם כבר.... אני שולח הודעה. למישהו יש מושג מה נצל"ש אומר?? כי תמיד כתוב את זה בכל מני מקומות ואין לי מושג מה זה אומר (אולי ניצול שירשור?)
כן גם אני ../images/Emo4.gif ואם כבר.... אני שולח הודעה. למישהו יש מושג מה נצל"ש אומר?? כי תמיד כתוב את זה בכל מני מקומות ואין לי מושג מה זה אומר (אולי ניצול שירשור?)