אני

גלי10

New member
אני

קראתי כאן היום על "פיספוסים" וקראתי על "נמאס" ורק רציתי לגיד מילים שכתבתי לעצמי לא מזמן שזה נשמע בערך ככה:
העולם שלי היה לחטולין שונה. זה היה אני איתי , עם עצמי כולי שלי, רק אנוכי. אנוכי. העולם שלי היה מורכב מדמיון , הזיה , תקווה למי , למה? דיברתי בעיקר אלי. עניתי. לא תמיד. כאבתי אותי , ריחמתי עלי. היה לי קשה עם זה. היה לי קשה לעכל אותי כשבחוץ חגיגה. רגשות התפרקו למילים שהתפרקו בעיקר למקלדת. שלי. לפעמים כמעט ופרצתי לעולם של אחר. תמיד כמעט. כמעט יותר ארוך. בעיקר יותר קצר. בעיקר פחד. פחד לבנות דבר יפה המועד להריסה. כמעט אושר מעורב ביותר מזה - אכזבה. ממני. שלא פורצת עטיפות של עולמות אחרים. שלא בונה גשרים. קשרים. בעיקר פחד. פחד לבנות דבר יפה המועד להריסה. החומר הזה שכל כך ליכד אותי עם עצמי בתוכי , היה לעוכרי בדבק לעולמות מקבילים. עכשיו אני במעבדה. מנסה ליצור חומר מסיר דבק. להפריד אותי מעצמי. להפריד אותי מהפחד. כי ככה אני רוצה ! לתת אותי במתנה . בקלילות. בעונג. לבנות דבר יפה שממש לא מועד להריסה. ========= אז לבנות דברים יפים כאלו , עושה לי פרפרים . אני ממשיכה לעצמי את קו המחשבה ואז נזכרת שהרבה יותר מזמן , ממש ממש מזמן , המון מזמן שאלתי משו על פרפרים. (בכסות אחרת
) היום אני יודעת : משחררים אותם ! כי כיף לראות ולהרגיש פרפרים משתוללים חופשי באוויר. גלי , עדיין לוֹבּטוחה שזה קשור ומה הפואנטה , אבל זה מודבק. (לכאן) ומאחלת לכולם שירגיש להם שחרור פרפרים באוויר

d a n i e l s 5

New member
אותי...

לא מעניין.. קשור לכאן קשור לשם ובכלל מה הפואנטה ..... אני נקשרתי ונדבקתי !!!!!!!

גלי10

New member
תראי , תשמעי

בד"כ נפגשים באמצע. אחד קצת מושך , השני קצת מ מ מ מ מוותר והפוך... אז איפה זה יוצא? להערכתי , זה בערך בסביבות "האוזן השלישית" המחודשת
איפה שהמנגינות הכי שוות
(והפיצה הכי זולה) גלי , משו כזה

R a c h e li

New member
ולפרפרים יש תכלית

והיא להדביק לך נשיקה, והפעם ללא ריבית...

גלי10

New member
כאילו שמישהי מאיתנו

מתעסקת בכספים ...
ריבית דריבית
גלי , תמיד יוצא לה לספור כסף של אחרים

יערית

New member
זהו בדיוק

פרפרים מגיעים, נוגעים, מפרחים שממה מעוררים ת'דממה. מסנוורים ת'עיניים, אסור להם להשאר כלואים, אחרת הם מתים. ואז, שוב הרדיפה אחרי פרפרים חדשים, ולמי שלא ברור פרפרים נועדו- להיות חופשיים. אוהבת את המוח שמסתתר מאחורייך!!!!

גלי10

New member
גמני

אוטוקנאל ועוד לא יצא לי לאמר לך |ברווז| געגעגעגעתי לך פרח שלי , הו פרח

גלי10

New member
ללא

ציורים גלי , רק אני והמֶלַח יחפים לרחש הגלים משחררים פרפרים נו טוב , לויכולה ליתפק

למעלה