אני

• פותח הנושא RNK
  • פורסם בתאריך

RNK

New member
אני

מתעבת את הסרטן הזה!!! חייבים לעשות איתו משהו זה לא יכול להמשיך ככה!

RNK

New member
אני צריכה עזרה

עבר כבר חודש מאז שנפטר מישהו שהיה לי כמו אבא, יותר קרוב והרבה יותר אהוב (לא שאני לא אוהבת את אבא האמיתי שלי חו"ח אבל אותו עוד יותר...) כמעט כל לילה אני מתעוררת כל שעה-שעתיים ואני לא מצליחה לישון כמו שצריך אפילו שנאי שיא המותשת. בלילות שכן הצלחתי לישון (חלק בעזרת כדורים) ולהתעורר לא הרבה פעמים אז אני לא מפסיקה לחלום.. זה נוראי מה עושים נגד זה?

eaz1514

New member
מכירה את זה, גם כדורים לא עוזרים

נסי פעילות גופנית כלשהיא, גם מזרים אדרנלין ועושה הרגשה טובה למרות הכאב והצער .בדוק מנסיון אישי. עם הכדורים לא עוזרים לך פני לרופא להחליף אותם. אני ניסיתי כמה הרכבים עד שהגעתי למינון וההרכב האופטימלים. אני ישנה כ-6 שעות, מתעוררת פעם פעמיים אבל נרדמת מהר וקמה בבקר מוכנה ליום חדש. עוד יום בשארית חיי בלי הילד שגידלתי במשך 22 שנה.

acky007

New member
אני לא בעד כדורים, זה גורם לתלות

אני מעדיף להתיש את עצמי וליפול למיטה חסר רגשות רק עייף והלואי ואני הייתי חולם עליו אפילו לרגע קט אפילו שימנע ממני את השינה רק חלומון קטן אפילו חלומונצ'ק........

eaz1514

New member
כדורים - אין ברירה

פעם לפני המון שנים כשהייתי ילדה וסבתי לקתה בשבץ מוחי אמי החלה לקחת כדורי שינה. אז, לפני כ-40 שנה הרופא אמר לה שהנזק של הכדורים פחות מהנזק של חוסר שינה כרוני, ושינה עם סיוטים בפרט. אני אימצתי משנה זו משנת 1999 כשבני חלה לראשונה. אחרי פטירתו נזקקתי לכדורים עוד יותר. אני ישנה כמעט רצוף. ובלי סיוטים, וקמה ומתפקדת במשך היום כרגיל. אני גם עוסקת בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית 3 פעמים בשבוע וניסיתי להפסיק או להפחית אבל בלי כדורים אני ישנה 2-3 שעות ומתהפכת במיטה כל הלילה כשתמונות הבן בטיפול נמרץ רודפות אותי, אז אני מעדיפה כדורים. יום טוב.

RNK

New member
אני מותשת

ואני לא יכולה לישון.. לא משנה כמה אני מותשת וכשאני לא ישנה בלילה אז כל היום אח"כ הרוס לחלוטין ולא בלילה אני חצי מהזנמן שוכבת במיטה חצי מהזמן מטיילת סביב עצמי במושב במקומות שאף אחד לא מסתובב. בעצם אני בכלל לא יודעת להעסיק את עצמי ולחשוב על דברים אחרים אני לא מצליחה כל שנייה זה בראש שלי חוץ מפעם אחת שחשבתי על חברה שלי שנפטרה לפני כמה חודשים גם כן... והראש מתפוצץ לי מרוב בכי... כל יום אותו הדבר - מקלחת ולמיטה לנסות לישון בזמן שכל הבית כבר ישן אני קמה לי ומכינה לי כוס מים חמים. תה/קפה אני כבר לא שותה כי זה מעיר אותי ואני פוחדת שאני לא ארדם בגלל זה.

למעלה