אני אני קיבלתי חתימה מרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ נועה דורי New member 7/8/04 #1 אני אני קיבלתי חתימה מרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N NoEi In The NeT New member 7/8/04 #2 ../images/Emo181.gif../images/Emo42.gif../images/Emo32.gifנ"ש עידכון באתר. נוספו עוד 26 תמונות מהשידור של ג'ונגל 7/8. קישור לאתר. תהנו
../images/Emo181.gif../images/Emo42.gif../images/Emo32.gifנ"ש עידכון באתר. נוספו עוד 26 תמונות מהשידור של ג'ונגל 7/8. קישור לאתר. תהנו
נ נועה דואני New member 8/8/04 #3 ../images/Emo42.gifאני לא רואה את התמונות החדשות ולחצתי מלא פעמים רענן אני לא רואה עידכון בעמוד הראשי ובעמוד התמונות אני לא רואה שכתוב רוני באקזיט סיטי
../images/Emo42.gifאני לא רואה את התמונות החדשות ולחצתי מלא פעמים רענן אני לא רואה עידכון בעמוד הראשי ובעמוד התמונות אני לא רואה שכתוב רוני באקזיט סיטי
N NoEi In The NeT New member 8/8/04 #5 ../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifכנסי איפה שכתוב לך את כל העידכונים בעמוד הראשי תלחצי עליו רענן, בעכבר תלחצי על המקש הימני ואז על 'רענן' ואז זה ירענן לך רק את הדף הראשי ולא את כל העמוד הראשי. מקווה שהבנת . והתמונות מאקזיט סיטי יעלו היום
../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifכנסי איפה שכתוב לך את כל העידכונים בעמוד הראשי תלחצי עליו רענן, בעכבר תלחצי על המקש הימני ואז על 'רענן' ואז זה ירענן לך רק את הדף הראשי ולא את כל העמוד הראשי. מקווה שהבנת . והתמונות מאקזיט סיטי יעלו היום
נ נועה דואני New member 8/8/04 #4 ../images/Emo181.gifסליחה של גונגל../images/Emo13.gif אני רואה עידכון בראשי אבל אני לא ראוה בעמוד תמונות
../images/Emo181.gifסליחה של גונגל../images/Emo13.gif אני רואה עידכון בראשי אבל אני לא ראוה בעמוד תמונות