אני

אלונה123

New member
אני

אני מעוניינת לשאול לגבי הזוגיות עם הבן זוג שלי. שאלתי בזה הנוסח" מהן כוונותיו הרומנטיות של X כלפי במשך 3 החודשים הבאים פרסתי את הקלפים וזה מה שיצא: מימין לשמאל חמש חרבות הכוהנת הגדולה שמונה מטות שבעה מטבעות שטן העולם מרכבה סיכום 2 גביעים בתודה מראש על התשובות

טורנדו1

New member
היי אלונה../images/Emo24.gif

אין ספק שעבר בינכם חתול שחור,עברתם תקופה קשה בזוגיות,אבל עדיין הרגש קיים ועדיין יש סיכוי לזוגיות נפלאה בינכם,ואם מדברים על הרגש שלו אז בהחלט הרגש אצלו קיים כלפייך,פשוט תשתמשי בקסמייך.את קלף הסיכום אהבתי הכי הרבה כי זה מה שנותן את השלמת התמונה שלכם.זוגיות יפה,חברות,ורגש חזק.שיהיה לכם בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
שלום אלונה ../images/Emo140.gif

מחזקת את פרשנותה של גב ורוצה להוסיף (למרות שיש הרבה יותר מדיי קלפים לעומת ניסוח השאלה, אבל כבר התייאשתי
, אז נלך על רצף..) ש: מהן כוונותיו הרומנטיות של X כלפי במשך 3 החודשים הבאים? חמש חרבות הכוהנת הגדולה שמונה מטות שבעה מטבעות שטן העולם מרכבה סיכום 2 גביעים את מרגישה כמנוצחת "במלחמה" מול בן הזוג. את מרגישה שיש דברים שאת לא יודעת עליו מספיק טוב, ועל כן יש לו מין "עליונות" עלייך. נראה כי הוא זריז ממך בזוגיות, את היית מעדיפה דברים יותר סולידיים, בעוד את מרגישה שהוא אולי רץ קדימה צעד אחד יותר ממך... אל תרגישי מאוכזבת מכך, השתחררי ורוצי אחריו, לכי קצת יותר מהר כדי להדביק את הקצב שלו
יש לכם עניין משותף, ויכולת טובה לזוגיות, למרות שאולי עוד יהיו דברים שתרגישי שהם עדיין תקועים. בסך הכל, חברות וזוגיות יפה.. מה דעתך?

גב

New member
הקרדיט של טורנדו 1, לא אני פירשתי..

מה שכן, אלונה...את פתחת שרשור בתאריך 23/4 ושם ביקשתי ממך לתת יותר רקע לשאלה, וגם הנחתי לגבי מספר הקלפים שיש לפתוח... בגלל שאין לי מושג איך עושים לינק להודעות קודמות, פשוט העתקתי אותה. ההודעה שלי לאלונה מיום 23/4/04: לא ברור על מה בדיוק פרשת את הקלפים. אם את מעוניינת לדעת על כוונותיו של האיש אולי כדאי לך לפרוש שאלה: מה עלי לדעת על כוונותיו הרומנטיות של X כלפי בשלושת החודשים הקרובים (או פרק זמן אחר שתבחרי) פרישת שאלה של 6 קלפים. קלף הסיכום יוצא אוטומטית, רשמי גם אותו. אם את רוצה לדעת באופן כללי על הזוגיות, אולי עדיפה פרישה קלטית על פוטנציאל הזוגיות בתחום הזמן שתבחרי. ואגב, כמה שאלות רקע: 1. האם יש משהו ספציפי שגורם לך לשאול? או שאלו תהיות רגילות? 2. כמה זמן נמשכת מערכת היחסים הזו?

למעלה