אני ..

אני ..

החלטתי לקרוא תיגר על המחלה הארורה החלטתי לאמץ לי תקווה גדולה היא תחלים היא תבריא היא עוד תנצח במלחמה הנוראה . כבר שבוע שאני עם הרגשה איומה איבדתי כל תקווה טובה אבל אחרי שיחה ארוכה עם חברה נפלאה השבתי לעצמי את התקווה התקווה שהיא תחלים ותחזור להיות כמו שהיתה תקווה שתזכה לראות עוד זעטוט או זעטוטה תקווה שתמשיך ללוות אותי כל החיים שלי תקווה שלעולם לא ארגיש את הגעגוע והחסר שהיא מביאה תקווה שהיא תשאר איתי .. תקווה שאמא שלי תבריא ... לכל אלה ששלחו לי מסרים שולחת לך חיבוק ענק .. תודה על התמיכה תודה על המילים ... אני נוסעת מחר לצפון {כלומר המרכז} , יום חמישי היא עוברת את הניתוח , תחזיקו לי אצבעות .. ותתפללו בשבילה שתצליח ואולי עכשיו זה סוף סוף יגמר . נתראה כשאשוב לאילת , אוהבת אתכם

אופה3

New member
שרון מחזיקה אצבעות ומאחלת החלמה

מהירה מכל הלב, מקווה שיהיה טוב במהרה תעדכני כל טוב

חן (*_*)

New member
יופי שרוני, ככה אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

לא לוותר,לא להרים ידיים ולהיכנס ל"דיכי", להילחם, לתמוך ולא להפסיק לקוות רק לטוב. (צרי איתי בקשר, במסנג'ר או לפלאפון
)

עליזה 22

New member
חשוב כל הזמן להיות אופטימי

לא לחשוב אפילו על כיוון אחר. בהצלחה

שרונינקהההההההה

סוף כל סוף חזרה התקווה לשכון במעונך! ככה צריך להיות. את יודעת שברגעים ההכי קשים החלק הכי קל הוא להרים ידיים וזו בדיוק הנקודה שזה אסור!!! חד משמעית אסור!!! טוב שיש לך חברים שעוזרים ותומכים, אך החשוב מהכל היא האמונה! וזו צרכה לנבוט מבפנים ללא קשר לאיש. שולחת לך זרעים של כוכבי תקווה מחזיקה לכן משושים רק טוב!!!

adam33

New member
מחלה

מחלה החלמה מ של אמא והכל משתנה כל כך לפעמים אנחנו לא מבינים את דרכו של העולם שמתנהל לעיתים ללא כל הגיון או רגש כלפינו וכלפי הסובבים אותנו והכאב.. ומצד שני החוזק הוא זה שיחזיק אותנו למען הקרובים לנו להחזיק יד ביד ולעבור כל המיכשולים לזעוק לשמים..אנחנו כל כך תמימים לנצח ולא להרים תידיים וכבר אמרו בברסלב...אל יהא ייאוש בעולם.. ועוד נאמר.. אפילו חרב מונחת על צוארו של אדם אל יתיאש אז שרוני שולח לך חיבוק גדול המון תפילה לאימך יודע שעם משפחה כזו היא תעבור כל דבר והעיקר תצא מחוזקת יותר ליק משפחתכם האוהבת.. אדם..

שרון כל מה שרציתי להגיד לך

למעשה כבר נאמר. לי לא נותר אלא לחזק את אותם המילים, ושוב בפעם המי יודע כמה להשתמש במשפט השגור בפי,שאסור להתיאש לא לאבד תקווה, תמיד קיים מחר חדש,איך אמרה סקרלט אוהרו(אם לא טעיתי בשמה) מחר תזרח השמש. את מוזמנת שרון להכנס אל הקישור הזה, ולקרוא על הרגע המיוחד והתחזק! http://hydepark.co.il/hydepark/topicarc.asp?whichpage=1&topic_id=213872

למעלה