אני!!!!!!!!!!!!! :)

ronelalala

New member
אני!!!!!!!!!!!!! :)

המממ מעניין אם עשיתי את זה כבר... לא חברים לא מדובר בפטריות הזיה, כי אם בהקדמה עליי, ובכן אם כבר עשיתי את זה אתם מוזמנים לחלוף ביעף להודעה הבאה... או לחילופין אם זה לא מעניין אתכם במיוחד. :) בכל מקרה אני רונאל אני מניח שאני חדש פה למרות שכבר יצא לי לפרסם איזה הודעה או שתיים :))))... אני מתנצל מראש על מליון הסמיילים לכל מי שזה מפריע לו או משהו... ולא אני חושש שאני לא הולך להפסיק... זה פשוט חלק מההוויה שלי אני מניח ולהזניח את זה יהיה שקר בעיניי לפחות ולכן תתמודדו. :) חוץ מזה פרטים יבשים: אני גר בצפון הרחוק, בחור שאף אחד לא מכיר בשם משגב (ליד כרמיאל), אומנם אנשים חושבים שזה חור אבל לפי דעתי טבור היקום!!!!, למרות שטבור היקום הוא בעצם סחנין אבל אנחנו ליד אני גם טבעוני, וגם שמח רוב הזמן למרות שאני גם לפעמים עצוב... אני אוהב לנגן (אם אפשר לקרוא לזה כך) על גיטרה ומפוחית. אה אני בן 23 עוד מעט ואני חייל משוחרר. :)))))) ואני משחק איידיאנדדי ועוד מיני משחקי תפקידים אני אוהב לשבת במרפסת עם ענת ונדב ועמיר (החבר של ענת ובחור נפלא בזכות עצמו) ולעשן נרגילה ולדבר אל תוך הלילה... אני גם אוהב את המידבר, במיוחד את מכתש רמון (מה הקטע של צפונים עם המדבר)... אני מדבר המון ולרוב לא אומר יותר מידיי, חוץ מלפעמים כשאני מדבר מעט ואומר הרבה... המממ מה אני עוד יכול לומר על עצמי... אני שונא כדורגל, וספורט בכלל חוץ מהחלקה על הקרח שזה ממש כיף... :))))) וגם אני קורא המון אבל לא רואה הרבה טלוויזיה.... חוץ מסרטים ישנים לפעמים אני אוהב אותם..., וגם סרטים מטופשים קצת... :)))

ברוך הבא

למה לא מכירים את משגב? כשלמדתי בתיכון בכברי היו אמלנו גם חבר'ה ממשגב. סחנין?!?! סחנין?!?! מפתאום???? טבוא היקום נמצא בדיוק בראשי, והוא זז לכל מקום שאני נמצאת בו (וזה הפתרון לאחת החידות הגדולות שבהן התחבט דוגלאס אדמס)

ronelalala

New member
כברי???? :)

כן אני זוכר... :))), אז את מכברי??? יופי של מקום בדיוק חזרתי לפני שעה מללוות טיול של חוגי סיירות של ילדים משם, זה אחד הבתי ספר הכי טובים לפי דעתי... את מהקיבוץ? וכן אני מכיר את התאוריה, אבל היא מוטעית סח'נין היא טבור היקום :)

EverMan

New member
אתה בטח מאמירים ...

נעים מאוד , ענבר מכרמיאל ... יש לך קבוצה ?

אם כבר מדברים על זה - דרושה קבוצה

צפונית (אני אהיה בקריות למיני הרפתקאה או מפגש חד פעמי (הצילוני מימים אפלים עם הורי)

למעלה