אמרת הכל! התחברתי למשפט שלך "לכל מערכת יחסים יש תוחלת חיים" וזה בהחלט נכון!
G gaya36 New member 4/2/14 #58 אמרת הכל! התחברתי למשפט שלך "לכל מערכת יחסים יש תוחלת חיים" וזה בהחלט נכון!
ט טוסבר New member 4/2/14 #60 חיבוק !! אחרי כל השישרור הזה רק דבר אחד עלה לי בראש : החמישיה הקאמרית : מחבקת א. שיהיה קל ב. לבקש שליטה, בהצהרה מראש שמטרתה להוות ריבאונד בלבד, ובמטרה להשכיח/לרפא/לעזור בפרידה ממשהו משמעותי, זו שליטה מלמטה ?
חיבוק !! אחרי כל השישרור הזה רק דבר אחד עלה לי בראש : החמישיה הקאמרית : מחבקת א. שיהיה קל ב. לבקש שליטה, בהצהרה מראש שמטרתה להוות ריבאונד בלבד, ובמטרה להשכיח/לרפא/לעזור בפרידה ממשהו משמעותי, זו שליטה מלמטה ?
G gidionline80 New member 4/2/14 #65 חיבוקים וירטואלים זה די חרטא אני חי במציאות אבל ממש קשה לי עם העובדה שנעלבת אז קחי כמה כאלה מצוירים מאסטרים מסוקסים וקשוחים לא חיים בשלום עם המושי מושי פורום חיבוקיה שנהיה כאן. טפי
חיבוקים וירטואלים זה די חרטא אני חי במציאות אבל ממש קשה לי עם העובדה שנעלבת אז קחי כמה כאלה מצוירים מאסטרים מסוקסים וקשוחים לא חיים בשלום עם המושי מושי פורום חיבוקיה שנהיה כאן. טפי
ל לולה 40 New member 4/2/14 #67 חיבוקים וירטואלים זה מה שיש כרגע. אתה רואה כשאתה משתדל אתה מצליח שפחות בודדות צריכות הרבה צומי וירטואלי
חיבוקים וירטואלים זה מה שיש כרגע. אתה רואה כשאתה משתדל אתה מצליח שפחות בודדות צריכות הרבה צומי וירטואלי
G gidionline80 New member 5/2/14 #69 יש לי בייבי סיטרית בת 16 שעושה הפעלות, ג'נגלינג ושיחות נפש חיבוקים היא לוקחת אקסטרה
M madona100 New member 4/2/14 #62 שולחת חיבוק לדרך והיי... אם את כבר פה אז בהחלט כדאי להרים את הראש. מי יודע, אולי תראי משהו??