אני

Crossface

New member
אני

אני מצטער עלייך, אני מצטער עליי, אני מצטער עלינו, אני מצטער על הלילות, אני מצטער על הימים, אני מצטער על השבועות, אני מצטער על החודשים, אני מצטער על הויכוחים, אני מצטער על הריבים, אני מצטער על הירידות, אני מצטער על העלבות, אני מצטער על כאבים, אני מצטער על הדמעות, אני מצטער שגרמתי לך להרגיש רע, אני מצטער שגרמתי לך להרגיש לא חשובה, אני מצטער שלא הראתי לך מה אני מרגיש ואני מצטער שחשבת שאני לא אוהב אותך. אני, זה בגללי, אני אשם. אני התחלתי את הויכוחים ואני גרמתי לריבים, אני העלבתי ואני נעלבתי, אני הייתי עקשן ולא הקשבתי לך ואני דרשתי שתהיי קשובה מצדך, אני ניסיתי במקום לוותר ואני גרמתי לכך שהכל יגמר. אני מצטער שחשבתי שאני חשוב לך, אני מצטער שהאמנתי לך ולאהבתך, אני רציתי להאמין לך ואני לאט לאט התאהבתי בך. זה הכל האשמתי. אני לא מצטער שהתחיל, אני מצטער שנגמר. אני לא מצטער שאהבתי אותך, אני מצטער שאני אוהב.

shiraz2

New member
ואוו...

אני כל כך מזדהה עם השיר שלך. ממש ממש יפה. פשוט רואים שזה נכתב בהכי הרבה רגש שיש. אני מקווה שיהיה טוב, תזכור שגם אם לא, תמיד תוכל למצוא מישהי שתדע לאהוב אותה אפילו יותר. לילה טוב,
שירז

Crossface

New member
תודה

אני יודע שיהיה טוב כלומר ההיגיון, המוח יודע אבל הרגש חושבת אחרת וממתי הרגש מתחשב בהיגיון

GALI02

New member
שירז "גנבה" לי את הוואו

אני חושבת שלהבין שטעית זה צעד ענק קדימה אם לא איתה אז עם מישהי אחרת. לומדים מטעויות מאחלת לך שתמצא לבסוף את האחת שלך שתאהב אותך באותה מידה שאתה אותה. ולהצטער מותר- כל עוד לומדים מיזה וממשיכים הלאה.
גילי

Crossface

New member
לא רק שאני עדיין מאמין

שהיא אהבה אותו יכול להיות שגם אהבה אותי יותר מאשר אני אהבתי אותה ככה לפחות זה היה בהתחלה זאת היא שהתאהבה בי ויזמה את הקשר

למעלה