אני

ומשם

New member
אני

נשוי אבל לפעמים נכנס לכאן.. אני משתגע ולא מצליח להבין איזה אומץ יש לכם.. איך עשיתם את זה ?

רעה? למה? ככה?

אחד האנשים ש"מסתובבים" כאן ואני מעריכה אותו מאוד ציין בפני שאמיץ זה לא מי שעזב את הבית זה מי שניסה הכל על מנת להשאר, זה מי שבחר להתמודד עם הקושי ולא לברוח ...זה אומץ. מה הוא חושב שהוא יבוא ככה להציץ ולראות "שעושים כאן חיים" ואז יבוא לו האומץ!!!!! אני אשמח לספר לו על ההתמודדות היומיומית כאם חד הורית או כאבא עם משמורת משותפת שצריך גם לעבוד קשה ולשלם מזונות לטפל בילדים שלו וגם לחיות מדי פעם....וסליחה אם זה קצת תוקפני .

רק שיר

New member
תראי

ברור שצריכים להיות אמיצים על מנת להישאר ולפתור בעיות הכי קל זה לעזוב הכל ולברוח בטוחה שמרביתנו עשו את המירב. זה לא תוקפני, אך זה נאמר על ידי בחצי הומור

חמודה את ../images/Emo13.gif

התכוונתי לזה שאני עניתי מעט בתקיפות....וברור שזה נוגע לי בנקודות הרגישות של המקרה שלי....הפרטי....אצלי הוא קם ועזב הכל ולא רצה טיפול ולא ניסה לשנות או לעבוד על כלום, פשוט ברח!!! אולי מכאן הדברים שלי נאמרים כמו שהם נאמרים.

רק שיר

New member
לגמריי

מבינה אותך ככ..., זה לא קל להתמודד עם מצב שכזה בלי אזהרות קודמות.

taliya73

New member
מזדהה

מזדהה מאוד עם מה שכתבת כי במקרה שלי זו היתה ממש בריחה מחיי הנישואין ומהתמודדות לאורך כל הדרך. בעלי קם ביום אחד בהיר אחרי ש5 שנים לא תיפקד בכלום בבית כי כל הזמן היה בעבודה והסביר לי שלא טוב לו ולא כיף לו. קם ועזב והשאיר אותי בהלם עם שני ילדים קטנטנים. מה את אומרת על זה???

רק שיר

New member
האמת?

אם תכנס לכאן תגרר יתר על המידה.. אם יש לך שאלות נשמח לענות לך זה לא קשור לאומץ זה ענין של החלטה.

לאט ובזהירות

מה עדיף להשאר נשוי ולהיות מתוסכל מריר יש כאלו שגם בוגדים מהצד או להיות כן עם עצמך שלא טוב, לקחת החלטה להתמודד עם הקשיים אבל בכל התהליך השבת את עצמך לעצמך, השבת שלווה ורגיעה וקבלת את אפשרות הבחירה לעצמך אילו חיים אתה רוצה תחשוב על זה

ramoni1

New member
גם בגידות , וגם מהצד?

אילנית כפרה זה לא הולך ביחד

ומשם

New member
אני חושב על ההורים שלי שהם גרושים

ואני לא מעיז להגיע למצב כזה.. מה יהיה עם הילדים.. נראה לי שלגבר זה יותר קשה ..

מס' שאלות

כמה זמן נשוי? ואולי ניתן לפתור את הבעיות לפני שמתגרשים זה תלוי בשניכם וברצונות שלכם אולי תנסה ייעוץ לעיתים זה עוזר

ומשם

New member
אני

לא בקטע של יעוץ.. זה דברים שאין מה לעשות איתם זה טבע חרה של אדם.. אני 4 שנים נשוי ..

רק שיר

New member
אז מה הבעיה באמת?

4 שנים נשוי ? כמה ילדים_____-
יש או אין משיכה? _______-
האם הצצת החוצה פעם?< _______-

ומשם

New member
עזבו

אין לי כוח להכנס לזה זה יותר מדכא לחשוב על זה ..

אני מאוד מבינה את העייפות שלך

אבל רק תשאל את עצמך אם לא כדאי לתקן או לעצור דברים אחרי 4 שנים מאשר לחכות עוד 10 / 20 שנה ואז לנסות לתקן או לעצור את הדברים.

ומשם

New member
אני אדם

שיכול להסתדר עם דברים קשים ולא נוחים ואני יודע שאני לא יעשה את זה לילדים שלי.. ואני עובד קשה.. ואין לי זמן לחשוב על כלום.. לא מעיז.. תודה אתם מתוקות אני שמח שיש קצת אנשים שאוהבים לעזור ..

tunalover

New member
בתור בת להורים גרושים

ושלי עוד התגרשו יותר יפה מיפה. לא הייתי סולחת להם אם הייתי יודעת בשלב מסויים בחיי שהם נשארו ביחד בסבל רק בגללי. תחשוב איזה עול זה יכול להיות על הילדים שלך. אבל... אם אתה יכול להתחייב לא להגיד זאת לילדך בחיים, שסבלת למענם, אז המשך לך בחייך ו.... תחזיק מעמד

למעלה