לא מכיר אותך מאוד אבל אני יודע שאת מאוד יפה ומאוד שקטה! חחחח
N NoGoSh New member 29/8/07 #202 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif תודה רבה לכוווולם ! ../images/Emo9.gif אנני לא שקטטטה פשווט התביישתיי מאווד . :::
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif תודה רבה לכוווולם ! ../images/Emo9.gif אנני לא שקטטטה פשווט התביישתיי מאווד . :::
ז זאתי בפיגמה New member 29/8/07 #151 ../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif עוד לא יצא לי להכיר אותך, אבל ממה שראיתי על הפורום אתה נראה ממש נחמד! יש לך מסנג'ר?
../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif עוד לא יצא לי להכיר אותך, אבל ממה שראיתי על הפורום אתה נראה ממש נחמד! יש לך מסנג'ר?
D dbshachar New member 29/8/07 #160 אז כתגובה לכולם ../images/Emo6.gif המסנג'ר שלי הוא [email protected]
ק קרלו איזה מ ל ך New member 29/8/07 #159 את רוני, רונקיפליץ, רונוש, רוניני, רוניק פשוט ר-ו-נ-י את ילדה ממש נחמדה ותבואי למפגשים!!
S sharon love jesse New member 29/8/07 #196 אץץ רוניייי!! עוד ילדה שאני מכירה פה..P: ואת אחת המנהלות של הקומונה של איימי..P: ואממ..אממ...חמודהה.. ו... רונקקיפלייייייייייייייייץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ (איזה מקורית אני..P: )
אץץ רוניייי!! עוד ילדה שאני מכירה פה..P: ואת אחת המנהלות של הקומונה של איימי..P: ואממ..אממ...חמודהה.. ו... רונקקיפלייייייייייייייייץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ (איזה מקורית אני..P: )