*
ז זאתי בפיגמה New member 29/8/07 #152 משימת חיפוש? D:../images/Emo75.gif אני אוהבת משימות חיפוש! מצאתי כבר את ישראל וולמן [שאוכל פה כל יום ארוחת צהריים], ועכשיו אני במסע חיפושים אחר יוסף חורי [ממציא השפה הנווארית]
משימת חיפוש? D:../images/Emo75.gif אני אוהבת משימות חיפוש! מצאתי כבר את ישראל וולמן [שאוכל פה כל יום ארוחת צהריים], ועכשיו אני במסע חיפושים אחר יוסף חורי [ממציא השפה הנווארית]
פ פ י ל ר New member 29/8/07 #162 כן.. אבל למען האמת, זו יכולה להיות משימה רק לאלה שלומדים בעירוני א'.. את יכולה להבריז מבצפר ולעזור להם אם רוצה.. P:
כן.. אבל למען האמת, זו יכולה להיות משימה רק לאלה שלומדים בעירוני א'.. את יכולה להבריז מבצפר ולעזור להם אם רוצה.. P:
R Refreshing Menta New member 29/8/07 #182 ../images/Emo126.gif אל תתני לה רעיונות ../images/Emo11.gif
פ פ י ל ר New member 29/8/07 #224 אבל בא לך? לעשות את המשימת חיפוש? זה אמור להיות קל.. אתה כולה צריך לחפש בנאדם..
R Refreshing Menta New member 29/8/07 #200 ../images/Emo126.gif היא לא רק תבריז, אם זה תלוי בה, היא תסע באופניים / תלך ברגל / תצמיח כנפיים ותבוא.
../images/Emo126.gif היא לא רק תבריז, אם זה תלוי בה, היא תסע באופניים / תלך ברגל / תצמיח כנפיים ותבוא.
3 3yuval3 New member 29/8/07 #185 אתה המנהל$##@!@! חחחח סתם אתה נחמד. ומצחיק. כן. נקרעתי ב"מי מהם זאת שושנה?" ובעתיד שתופיע איפשהו אני אהיה בקהל ואצעק "אורי תעשה לי ילד!" ואז ואז תהייה לך הופעה עם האנה פאקארינן והיא תשתתף בתפקיד אורח באייזנוורהנרנ [אמא. אפילו פאקארינן יותר קל להגיד] נו, תתחשב, שיגעון של בוקר
אתה המנהל$##@!@! חחחח סתם אתה נחמד. ומצחיק. כן. נקרעתי ב"מי מהם זאת שושנה?" ובעתיד שתופיע איפשהו אני אהיה בקהל ואצעק "אורי תעשה לי ילד!" ואז ואז תהייה לך הופעה עם האנה פאקארינן והיא תשתתף בתפקיד אורח באייזנוורהנרנ [אמא. אפילו פאקארינן יותר קל להגיד] נו, תתחשב, שיגעון של בוקר
ז זאתי בפיגמה New member 30/8/07 #234 חחחחח קרעת אותי!../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif הקומונה הרשמית לאורי רוזנברג: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=25712 כדאי לך להצטרף, יש מפגשי מעריצים!!!!
חחחחח קרעת אותי!../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif הקומונה הרשמית לאורי רוזנברג: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=25712 כדאי לך להצטרף, יש מפגשי מעריצים!!!!