שלחתי וזה לא שלח במילה אחת: מוכשרת. בשתי מילים: מאוד מוכשרת. את אייזנהוורנית למופת ואת מלכהההההה
פ פסטיגליסט New member 29/8/07 #80 שלחתי וזה לא שלח ../images/Emo7.gif במילה אחת: מוכשרת. בשתי מילים: מאוד מוכשרת. את אייזנהוורנית למופת ואת מלכהההההה
שלחתי וזה לא שלח ../images/Emo7.gif במילה אחת: מוכשרת. בשתי מילים: מאוד מוכשרת. את אייזנהוורנית למופת ואת מלכהההההה
N NoGoSh New member 29/8/07 #102 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif מ ל כ ה ../images/Emo47.gif !
ב בלינדה belinda New member 28/8/07 #38 אתתתתתת ../images/Emo23.gif דבר ראשון את קורעתתתתתתתת את חמודההההה ומתוקה וכל כך כיף אצלך בבית וממש נהנתי אצלך ואני מתה מתה מתה עלייך
אתתתתתת ../images/Emo23.gif דבר ראשון את קורעתתתתתתתת את חמודההההה ומתוקה וכל כך כיף אצלך בבית וממש נהנתי אצלך ואני מתה מתה מתה עלייך
ק קרלו איזה מ ל ך New member 28/8/07 #53 את ../images/Emo99.gif הילדה הכי שולטת בכל העולם כל כך כיף לי לדבר איתך ולפגוש אותך ואין את שולטת
S slee4 New member 28/8/07 #60 את! את מדהימה! חברה טובה,קורעתתתתתתתתתתתתתתתתת כיך לדבר איתך גם את אוהבת את מקפליי!!! אחרי 3 שנים אני לא לבדXDD!
את! את מדהימה! חברה טובה,קורעתתתתתתתתתתתתתתתתת כיך לדבר איתך גם את אוהבת את מקפליי!!! אחרי 3 שנים אני לא לבדXDD!
3 3yuval3 New member 28/8/07 #62 את... אוכלת צ'יפסים קרים$#@#@!#@!@!#@! סתם את קרועה וחמודה ויום אחד נקים להקה וננגן רום און דה ט'ירד פלור
את... אוכלת צ'יפסים קרים$#@#@!#@!@!#@! סתם את קרועה וחמודה ויום אחד נקים להקה וננגן רום און דה ט'ירד פלור
R Refreshing Menta New member 29/8/07 #209 ../images/Emo126.gif את כוסית!! ../images/Emo99.gif ואת הכי מצחיקה בעולם! ואת באה למפגש!!! ייאי!!!!!!!!!
../images/Emo126.gif את כוסית!! ../images/Emo99.gif ואת הכי מצחיקה בעולם! ואת באה למפגש!!! ייאי!!!!!!!!!
G go goldi New member 28/8/07 #51 ../images/Emo99.gif את האדם הכי מושלם!! את יפה את עוזרת את יודעת לעודד ואם לא היה אותך כולם לא היה כמו שהוא עכשיו את חברה טובה ואני אוהבת אותך *להיגמלמללחוץעלאינטר*
../images/Emo99.gif את האדם הכי מושלם!! את יפה את עוזרת את יודעת לעודד ואם לא היה אותך כולם לא היה כמו שהוא עכשיו את חברה טובה ואני אוהבת אותך *להיגמלמללחוץעלאינטר*
ב בלינדה belinda New member 28/8/07 #54 את שארון ../images/Emo99.gif את מקסימה, מדהימה, ואני חולה עלייך הא הא ואת מאוד יפההההה
ק קרלו איזה מ ל ך New member 28/8/07 #55 הוהו את ../images/Emo99.gif את ילדה ממש ממש משקיענית עושה מלא דברים יפים למפגשים ואת עוזרת כשצריך משהו, ותמיד אפשר לסמוך עליך ואת פשוט ילדה מדיהמה
הוהו את ../images/Emo99.gif את ילדה ממש ממש משקיענית עושה מלא דברים יפים למפגשים ואת עוזרת כשצריך משהו, ותמיד אפשר לסמוך עליך ואת פשוט ילדה מדיהמה