אני

אתה...

ילד מאד נחמד :] ובמפגש הקודם שפגשתי אותך לא ממש זיהיתי אותך אז נחכה ליום חמישי :] וכיף לדבר איתך במסן שעות וזהו

יובבבבבבב

אתה כזה חמודדדדדדדד וכל כך כיף לדבר איתך ואתה מאוד חכם ואתה אוהב לסבך אותי!!! ואתה מיוחד
ואני
אותךךךךךךךך

go goldi

New member
אתה מרגשי מטופש ביותר../images/Emo12.gif

אתה מדהים ואני מכירה אותך שנה
זאת אומרת יש לי אותך שנה במסנג'ר
כיף לדבר איתך, אתה מצחיק, אתה מוכשר, אתה מנגן ושר מדהים! ואני אוהבת אותך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקוקולנדדדדדדד

אתה אחד השולטים D: מנגן ממש מדהים, ואתה אחד החמודים :]

slee4

New member
יוב../images/Emo23.gif

אתה מדהים!כיף לדבר איתך,חמוד,נחמד,יש לך עיניים עם ירוקXDDD,מצחיק,אתה גם אוהב לבהות בעיניים,ואני הולכת לדפוק לך חיבוק במפגש. אוהבת אותך

אתה יובל.

אתה אחד היובלים בפורום. נראה לי יש יותר יובלים מאשר שאר הגולשים בפורום XD זה מטורףףףףףף בכל מקרה-אתה נחמד ומגניייב ותנגן האנה פאקארינןןןןן

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif לא ממש מכירה אותך ../images/Emo3.gif

אאבל אתה נראאה אחלה גבר ! P:

יובל94

New member
ילד עם שם מהמם ../images/Emo6.gif

ולא יצא לי אף פעם לדבר איתך... יש לך מסן ?

את מושלמת ../images/Emo3.gif

את היצור שאני הכי אוהבת בעולםםםםםםםםםם ואת מדהימה, מקסימה, יפה
והכי כיף לי לחפור לך בעולם וכבר כתבתי לך הכל בחפירה הקודמת אז כל מה שכתוב שםםםםםםםםם

go goldi

New member
את זו אני../images/Emo12.gif

מה? זה כיף להגיב לכולם ומשעמם לי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif

את יפה, מצחיקה, מוכשרת, חברה טובה, מגניה ושולטת ושומעת מוזיקה טובה ואת פשוט מדהימה

את

את ילדה ממש ממש מוכשרת ואת ממש חמודה ונחמדה מהפעם שיצא לי להכיר אותך פנים מול פנים ואת אוהבת את כולם ואין פלא שכולם אוהבים אותך

slee4

New member
חרציצית../images/Emo23.gif

כמה התגעגעתי לשם הזה
אין מילים שבאמת יכולות לתאר... את הראשונה שבאמת נקשרתי אליה כבר לפני קצת יותר משנה, מאז אנחנו חופרות אחת לשניה, את מדהימה, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך כל הזמן הזה, נכון שהיו לנו תקופות בלתי מובנות
אבל אם הכל היה מושלם אז היה לנו משעמםXD את עוזרת לכולם בבכל מה שהם צריכים. את מלכת הוועידות!!! בזכותך התגבשנו ככה ואנחנו כבר מכירים את הנחירות אפילו אחד של השני *אהמחמואהמ* מעצבת מדהיייייייייייייים בפוטושופ!!! לא סתם את בוועדת עיצוב! אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

3yuval3

New member
../images/Emo99.gif

את מדהימה ואני מכיר אותך שנה זאת אומרת יש לי אותך שנה במסנג'ר כיף לדבר איתך, אתה מצחיקה, אתה מוכשרת, אתה מנגנת ושרה מדהים! ואני אוהב אותך. לא העתקתי משום מקום
סתם סתם
אוהב אותך המון. למרות שאת גנבת ספרים
ד"ש לזאק XD

למעלה