אני

אני ../images/Emo7.gif

היום דיברתי עם המנהלת שלי ואני צריכה כבר אוטוטו לחזור לעבודה... אני חוזרת לעבודה במשמרות, שהכי מאוחר זה עד 23:30... חשבתי על זה היום ויקרו מצבים שבהם אני אראה את הילדה בבוקר ואחר כך אראה אותה רק בבוקר למחרת... לצערי בעבודה שלי לא מאוד מתחשבים, גם כשהייתי בהיריון לא ויתרו לי על המשמרות המאוחרות... נכנסתי לדיכאון.... מה עושים? ואל תגידו לי להישאר בבית, זה לא אפשרי כלכלית ונפשית

lilend

New member
מה עם לחפש עבודה אחרת?

יש לך זמן עד שתחזרי לעבודה וגם אחרי שתחזרי תוכלי לחפש תוך כדי.אלו באמת לא שעות נורמליות לעבודה כאמא. לא לך ולא לבתך.

אם לא נגיע להסכמה אני אחפש

משהו אחר במקביל כדי לא להפסיד את המשכורת... מישהי יודעת אם אני מתפטרת מהעבודה בגלל שזה במשמרות מגיע לי פיצויים? או רק אם אני נשארת בבית לטפל בילדה מגיע לי?

leadoron

New member
מגיעים פיצויים

לאמא אחרי חופשת לידה יש את הזכות להתפטר בגלל שהעבודה לא מתאימה לתפקידה החדש כאמא... ומתוקף כך מגיעים לך כל התנאים כאילו פוטרת (פיצויים / אבטלה וכו')

leadoron

New member
משכורת אחת לכל שנה

אם אני לא טועה ככה זה עובד... אבל אפשר בקלות לברר במקום העבודה, לא?

shirili

New member
תתקשרי למשפחתון ההוא בראשל"צ

שלחתי לך מסר לגבי המשפחתון

sherryberry

New member
זה מאוד קשה אבל את צריכה

לחשוב עם עצמך מה הכי נכון לעשות. מי כמוני יודעת מה זה הלחץ הכלכלי שאינו מאפשר לי לעבוד פחות ממשרה מלאה, כך שאני רואה את הילדה 30 דק' בערך בבוקר ובערב אני חוזרת רק ב-18:00 הביתה ורואה את הילדה לשעה וחצי בדיוק לפני שהיא הולכת לישון. זה גם לא אידיאלי אבל אין ברירה ובשביל זה יש את הסופ"ש להשלים שעות ביחד. אני במקומך הייתי מחפשת עבודה אחרת במקביל ולא במקום... הכי אבסורד זה המנהלות האלה שלא מתחשבות באמהות לתינוקות גם כשהמנהלות הן אמהות בעצמן. לי יש מנהלת כזו.

אז ככה:

יש שני סוגים של מנהלות, ויש לי אחת מכל סוג. המנהלת הישירה שלי היא לא אמא וכנראה גם רחוקה מזה.... המנהלת שמעליה היא אמא, אבל נראה שלה עשו חיים קשים כשהיא עבדה במשמרות, אז כאילו מבחינתה היא לא עושה חיים קלים, למה שהיא תעשה? עליה הקשו, אז גם היא ככה...

אולי אוכל לעזור לך בעניין עבודה

חדשה, מאיזה איזור את בארץ? אם תרצי לכתוב לי במסר אישי גם מה את עושה כרגע ו/או באיזה תחום את מחפשת?

sherryberry

New member
במקום שנשים יתאגדו ויהיו כוח אחד

המנהלות האלה עושות עוול כי הן אלה שמתנהגות לאמהות יותר גרוע. אני מכירה לא מעט גברים מנהלים שיכבדו את האמהות יותר ממנהלת שהיא אמא בעצמה, לא אבסורד?

שולחת לך../images/Emo24.gifוחיוך

אין לי הרבה מה להגיד מלבד העובדה שזה באמת מאוד קשה ואני מבינה אותך. מצד שני את יודעת - אנחנו ה"מבוגרים" צריכים לקחת אחריות על החיים שלנו ולקבל החלטות לפעמים קשות. לפני שבוע הייתי בסיטואציה דומה - אילו הם החיים תהי חזקה!!!

למעלה