אני
מוחה

אני ../images/Emo46.gifמוחה

כידוע קריית חיים נחשבת לקריות והיא גם משתייכת לחיפה.תהרגו אותי אני לא יודעת למה. מה שקורה זה שאנחנו משלמים ארנונה והכל וכל ההשקעה הולכת לחיפה ואותנו מקפחים. עמרם מצנע כשכיהן בתור ראש עיר בכלל לא שם על קריית חיים והעדיף להשקיע את כספו בשאר חיפה ולא בנו. אז לא עדיף שנהיה עיר עצמאית בעלת ראש עיר שדואג רק לאינטרסים שלה? ובקשר לאיחוד עם מוצקין אני לא חושבת שזה כדאי כי הארנונה שם מאוד גבוהה!!! רוצה לשמוע את דעתכם על העניין| |

kulit1

New member
ובקרית חיים הארנונה לא גבוהה?

לא פחות משם ולבד בטוח שזה לא יילך אבל עם נתאחד עם עוד קריות יהיה לנו כח יותר. ולגב י מצנע למרות שהוא בן קרית חיים המזרחית הוא בהחלט הזניח אותנו קולית

GALI02

New member
מסכימה בנושא ההזנחה

ואני דווקא בעד איחוד הקריות.

ציפי א.

New member
נירית בכל מקרה קרית חיים לא "בעסק"

כלומר גם בבוא היום כשיתאחדו הקריות לעיר אחת, קרית חיים אינה כלולה בעיסקה הזו - היא שייכת מונציפלית לעיריית חיפה כאמור אז איני חושבת שעיריית חיפה תוותר על פלח כה גדול של תושבים שהם בחזקת משלמי מיסים עבורה. לגבי קיפוח - אתם צריכים מישהו קצת יותר חזק מגיורא פישר... ציפי

קריית חיים לא צריכה....

להיות הזנב של העיר חיפה.והיא כן יכולה להיפרד מחיפה אם רק נמצא את האדם המתאים שיביא את זה לפועל

GALI02

New member
כמה חבל שהייתה הזדמנות פז

להחליף את פישר במישהו יותר צעיר ואמביציוזי אבל אף אחד לא הלך לבחור וכך קרה שמצביעיו הוותיקים של פישר הכריעו את הכף...שבו.... אנחנו האשמים כאן. לא עיריית חיפה ולא אף גורם אחר.

כן.....אבל.....

אבא שלי במקרה עבד בבחירות ואף אחד מהאנשים שהיו מועמדים לא נראו לי מבינים דבר בעניין.מי זה עודד דוניץ או שמואל ארד??????? את מכירה אותם? היית בוחרת לראשות עירייה אדם שאת לא מכירה בכלל ומאיפה הוא בא ומה הוא עשה בשבילנו??? פישר היה הכי מנוסה ובנוסף הוא היה יד ימינו של עמרם מצנע והיה לצידו לכל אורך כהונתו בעיריית חיפה!!!!!! אז אני לא יודעת איך פישר יהיה אבל לפי מה ששמעתי הוא לא יותר טוב ממצנע.

למעלה