אני...

r e d head

New member
אני...../images/Emo153.gif

מחר יהיה לי בליינדייט יש בו משהו שתפס אותי, באיש הזה הוא נשמע אמיתי, מעניין, חם, חושני ו...רוצה באמת הוא כל הזמן מתקשר …. החלפנו תמונות והוא מתלהב הוא בטוח שאמצא חן בעיניו…כן, ככה הוא אמר לי בשיחה האחרונה ואני כמו בכרוניקה ידועה מראש בחרדה שאני יודעת מה היה ש…. חיצונית הוא לא ימצא חן בעיני יש לי כאן תמונה שלו, לא כל כך ברורה התמונה לא משהו, זאת בסה"כ תמונה אני משהו אני הראש שלי חייב לעבוד אחרת מחר זה מרגיש כמו…לעבור בחינה בהשתנות מצאנו מה לא בסדר קראנו למדנו שיננו ומחר אינשאללה……..

blonda3

New member
../images/Emo20.gifמה את מחפשת

ןלמה את מצפה מבליינדייט. בסך הכל פגישה ראשונה. מה שחשוב שיהיה לכם נחמד ביחד. חוץ מזה-כלום. אם יהיה נחמד-אז יש סיכוי שתאצו להפגש שוב. אם לא-אז לא. אל תבני מגדלים באוויר, ואל תשללי כלום. תקבעי מראש שאתם נפגשים לחצי שעה, ואם נעים-אז ממשיכים. אם לא-אז נפרדים. בהצלחה.

עוף כנף

New member
בלי לפתח ציפיות

red-head נשמע אמיתי ויש בו משהו שתפס אותך. נהדר. בהצלחה. ומוטב בלי לפתח ציפיות. ואם הוא אדם טוב, ונחמד מדוע להחליט מראש שהוא לא ימצא חן לפי התמונה? בליינד דייט הוא לא שיעור, וגם לא בחינה, ואיך אפשר להתכונן למשהו לא צפוי? ואיך אפשר לדעת לאן ואיך תזרום השיחה? גם אני הייתי בשבוע שעבר בבליינד דייט (הראשון מזה...). קשר שנמשך כמה חודשים לפני הפגישה. נשמע לי אדם רגיש וכן, בהתחלה בקש תמונה, ולא שלחתי, ואני לא מאמינה שתמונה משקפת, לפני הפגישה שלחתי תמונה מטושטשת שצולמה שבוע לפני. נפגשנו, בלי שאראה תמונה שלו. והוא לא זיהה אותי מהתמונה. נראיתי לו כ"כ שונה ממנה... ונשאר לנו להתרשם זה מזה והדבר העיקרי שהרתיע אותי (כן, אני יודעת שעכשיו עכשיו תשארו בפה פתוח...
) היא העובדה שהוא מעשן. (רגע, אמרתי לכם!!???) ואני??? קשה לי להיות בסביבה מעשנת ולהתנשק עם מעשן???? ולהריח קרוב אלי את ריח הסגריות??? אז, בקצוע, red-head, לא כדאי לפתח ציפיות אך לא כדאי לפסול מראש, כי תמיד תוכלי להיות מופתעת... אז, בהצלחה !!!

ophra

New member
זה מצחיק... ../images/Emo13.gif

אותי מרתיע מישהו אם הוא לא מעשן...
מרגישה לא נוח עם כל סיגריה שאני מדליקה... ולהתנשק...? אולי גם הוא מרגיש כמוך? (למרות שכשלא עישנתי חשבתי שזה דווקא טעים...
) לפחות אנחנו יודעות שלא "נריב" על אותו גבר...
עפ
(מדליקה סיגריה)

r e d head

New member
גמני....../images/Emo13.gif אבל אני לא אריב איתך על

גברים אני משאירה את כולם רוצה רק אחד

*יערית

New member
אדמו´....

אני רק מרגישה את ההתרגשות שלך..... וזהכבר עושה לי טוב אחרי בוקר כזה עצוב. בהצלחה..ובלי ציפיות!!!!!!!! איך אומרים הילדים שלי... "מה שיוצא...אני מרוצה"

ophra

New member
אינטואיציה....

היא כלי מבלבל כל כך: מצד אחד - תחושות הבטן האלו הן הדבר האמיתי, הבלתי-אמצעי שהכי כדאי ומומלץ לסמוך עליהן... ללכת איתן לא לדכא ולהשתיק אותן לאפשר להן להוביל אותנו מצד שני - אוףףףףףףףףףףףףף כמה זה קשה. עד-כדי בלתי אפשרי לפעמים... נכון?
נשימה עמוקה-עמוקה טפיחה קלה (או אפילו כבדה
) של עצמך על השכם שלך (סתם בשביל להזכיר לעצמך שאת - איתך) צאי עם תמיכה מוראלית של עצמך לעצמך לא בשביל לעבור בחינות לא בשביל להישתנות בשביל להפגש עם אדם חדש שייתכן שיהיה לו תפקיד כלשהו בהמשך חייך ויתכן שלא... כך או אחרת - הוא לא יכול לקחת לך את מה שיש לך אותך!!!
צאי! תבלי! בשבילך!
עפ
(מאמינה באינטואיציה. לא מאמינה בתמונות)

למעלה