את חמו(דה)
ב בלינדה belinda New member 21/10/07 #261 למה הגבת פעמיים ../images/Emo12.gif או שאחד זה אמריקוס ואחד זה ירין
C CrazyPenguin New member 19/10/07 #99 אני ../images/Emo7.gif../images/Emo191.gif *עכשיו מתחת יהיה ריק*
ק קרלו איזה מ ל ך New member 20/10/07 #173 את פינגווין D: את ילדה נחמדההה ואיכפתית ואת מעלה סרטונים קורעים לפליקס ואת יפה ו.ו..ו. אני פוגש אותך מחר D: ועוד משהו: תודה על כל העזרה ואת יודעת על מה אני מדבר אני מודה לך מאד מאד מאד מאד
את פינגווין D: את ילדה נחמדההה ואיכפתית ואת מעלה סרטונים קורעים לפליקס ואת יפה ו.ו..ו. אני פוגש אותך מחר D: ועוד משהו: תודה על כל העזרה ואת יודעת על מה אני מדבר אני מודה לך מאד מאד מאד מאד
R Refreshing Menta New member 19/10/07 #114 ../images/Emo126.gif הכי כפרה בעולם!!!!!!!!!! ואת היית מעט מדי זמן במפגש
פ פ י ל ר New member 20/10/07 #133 ../images/Emo12.gifכן.. אני מקווה שבחנוכה אני בכלל אצליח להגיע.. אם אני אגיע אני אשאר יותר! מבטיחה! (וזה לא יהיה כל כך קשה בהתחשב בעובדה שנשארתי רק שעה וחצי..P: )
../images/Emo12.gifכן.. אני מקווה שבחנוכה אני בכלל אצליח להגיע.. אם אני אגיע אני אשאר יותר! מבטיחה! (וזה לא יהיה כל כך קשה בהתחשב בעובדה שנשארתי רק שעה וחצי..P: )
ב בלינדה belinda New member 19/10/07 #118 את חמודההה היית בשקט במפגש ובכל זאת היה ממש כיף איתך ושלחת לי את התמונות!!!
פ פ י ל ר New member 20/10/07 #152 ../images/Emo12.gifלמרות שאני קרציה?../images/Emo12.gif נו מילא גם איתך!