אני... אני כל הזמן מחפש באתרים את הסיבה שמיסטי עזבה את החבורה. מישהו יכול לומר לי מהי???
D dardy New member 22/2/04 #1 אני...../images/Emo121.gif אני כל הזמן מחפש באתרים את הסיבה שמיסטי עזבה את החבורה. מישהו יכול לומר לי מהי???
אני...../images/Emo121.gif אני כל הזמן מחפש באתרים את הסיבה שמיסטי עזבה את החבורה. מישהו יכול לומר לי מהי???
O OFIRB9 New member 22/2/04 #2 או לחזור למכון או שאש החזיר לה את האופניים או שנמאס לה או בגלל סיבות ממשלתיות ששמעתי באידזו שמועה מסתובבת, אחת מאלה תחליט מה הגיוני
או לחזור למכון או שאש החזיר לה את האופניים או שנמאס לה או בגלל סיבות ממשלתיות ששמעתי באידזו שמועה מסתובבת, אחת מאלה תחליט מה הגיוני
D dardy New member 22/2/04 #3 יש לי... יש לי עוד סיבה: אולי היא אחליתהשהיא רוצה ללכת למקום אחד עם פוקימוני מים אולי זה או אולי אחד הסיבות שלך.
יש לי... יש לי עוד סיבה: אולי היא אחליתהשהיא רוצה ללכת למקום אחד עם פוקימוני מים אולי זה או אולי אחד הסיבות שלך.
O OFIRB9 New member 22/2/04 #4 בררתי היא חוזרת למכון גם ברוק חוזר אבל אחרי זה הוא יבוא שוב והסיבה היא שאש החליט להתחיל מסע לבד
D d r a g o n g i r l New member 22/2/04 #5 אוווווווווווו../images/Emo19.gif נתונים מעניינים... אני בכל זאת מעדיה את הארוקה(מוות למאי!!!)