אני תקוע מה עושים?
D digiash New member 4/5/03 #2 תצתרך לחזור אחורה ולנסות שוב... במצב הזה אין לך סיכוי לצבור מספיק מהירות... בפעם ההבאה תנסה לפנות בזמן \:
תצתרך לחזור אחורה ולנסות שוב... במצב הזה אין לך סיכוי לצבור מספיק מהירות... בפעם ההבאה תנסה לפנות בזמן \:
כ כן זה אני New member 4/5/03 #5 איזה דגים? אני מנחש שאתה מתכוון לרליקנת ווילורד ווילורד ליד מוסדיפ עם סופר רוד רליקנת באצות בדרך התת ימית ליד סוטוטפוליס
איזה דגים? אני מנחש שאתה מתכוון לרליקנת ווילורד ווילורד ליד מוסדיפ עם סופר רוד רליקנת באצות בדרך התת ימית ליד סוטוטפוליס
כ כן זה אני New member 5/5/03 #10 אוקי אני מבין שיש לך את זה עם ראש האבן הלוויתן ווילמר אפשר למצוא בדיג עם סופר רוד ליד מוסדיפ (העיר עם מכון העל חושי)
אוקי אני מבין שיש לך את זה עם ראש האבן הלוויתן ווילמר אפשר למצוא בדיג עם סופר רוד ליד מוסדיפ (העיר עם מכון העל חושי)
T the saiyan prince New member 5/5/03 #11 אבל אבל זה תמיד בורח לי אני לוחץ על איקס ועל זד והוא בורח לי כל הזמן
כ כן זה אני New member 5/5/03 #12 כשכתוב "זה נושך" רק אז ללחוץ על לחצן A אחרי כמה פעמים שהוא אומר זה יכנס לקרב.