אני תמיד חולמת...

חופשיה

New member
אני תמיד חולמת...

אני תמיד חולמת שרודפים אחרי. אחותי גם חולמת תמיחד על הדברים האלו. תמיד - ואין דמות ברורה, אין פנים. וזה כל כך מפחיד. אני רצה כלכך מהר, ואני מתפלאת על עצמי כמה ואיך אני מסוגלת. מישהו יודע מה החלומות האלו אומרים?

להיות באמת - חופשיה.

היי חופשיה! רודפים אחריך, פשוטו כמשמעו, את מרגישה נרדפת חסרת שקט, כאילו ועוקבים אחריך. מאוד יכול להיות שאת רודפת אחרי עצמך. לא מוצאת מנוחה או מנסה להוכיח משהו... מצד שני, אם גם אחותך חולמת כך, אולי זה משהו בבית, במשפחה... נסי לגלות את דמות הרודף. לפני שאת נרדמת תבקשי שחלום זה יחזור והפעם תדמיני שאת מסוגלת לזהות את הרודף, דמיני שהוא ידידותי ושאת מנהלת עימו שיחה מאירת עיניים. רק כך תצליחי להיות באמת - חופשיה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

חופשיה

New member
זה לא כזה פשוט...

אוף! לא! אני לא יכולה להסתובב אחורה בחלום. להעצר. אני לא ייכולה. אני אף פעם לא מתסכלת אחורה. אני תמיד רצה, בכזאת אינטנסיביות. רצה ורצה. אני עצמי מתפעלת מיכולתי לרוץ כלכך הרבה, כל כך מהר...

לאן את רצה???

למה את לא יכולה להסתובב? לאן את רצה? ממי את בורחת? את באמת רוצה להמשיך לברוח....אולי השד לא כל כך נורא. במקום לפתח את יכולות הריצה שלך, תנסי לפתח את העמידות שלך בפני פחדיך. אם לא תעצרי לא תמצאי מנוחה, לכן את צריכה להסתכל לרודף ב``לבן שבעיניים`` ולדבר איתו. הכוח בידייך, החלום הוא שלך, את יכולה לשלוט בו ולנווט בו כרצונך... אך קודם כל את צריכה לרצות לעמוד מולו.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה