אני תמיד אומרת.............

סתתתיו

New member
אני תמיד אומרת.............

לאמא שלי שאני הולכת לספטיגל ולא מעניין אותי שומדבר.. והיא אומרת "טוב תזמיני כרטיס" ואני אומרת "טוב" ולא מזמינה כי זה מוקדם מדי.......... חח קיצרר.. יש לי שאלה...... אם אני מזמינה כרטיסים בטלפון ושואלת אם אפשר שורה 1 אז אם יכולים להשיג לי שורה 1 או ש"מה שיוצא אני מרוצה" ?

|גזוז|יש לך את כל הטלפונים להזמנות

באתר של הספטיגל שעידן פירסם פה.. ואת מבקשת מקום מסויים ואם נשאר אז נותנים לך ואם לא נשאר אז נותנים לך כרטיס אחר..

Dark chocolate

New member
מה זה השטויות האלה?!?!?!

אני לא מבינה את זה בכלל! פשוט בושה מה שהולך פה! בושה!!!!!!!!!!!11 אנחנו-בתור מעריצים של לירז- אמורים להחרים את הפסטיגל! זהו מופע בזיוני בו מגלמת לירז דמות מטופשת לחלוטין! מטרתו העיקרית של הפסטיגל היא לקיחת כספים מהציבור התמים! אל תיפלו בפח הזה! אל תטעו שוב כמו רן דנקר! אני קוראת בזאת להחרמת הפסטיגל! נסיך לב אמיץ?! מלכת קרח?! מה זה?!?! לאן הגענו?! ועוד 170 שקל בשביל הדבר המחריד הזה?!?!? @#$%^%$#$%^&
זה מה שתקבלו! ולמרות זאת אימא שלי רוצה ללכת לשם בגלל מייקל לואיס. אוי'ש, הורים. לכו תבינו

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא שלך רוצה ללכת לשם בגלל מייקלואיס?!?!?!?! זה הדבר הכי קורע ששמעתי השבוע חחחחחחחחחח!!!11 אגב, הדמות של לירז לא מטופשת דווקא.. זה בערך הדבר היחיד הטוב שיצא מזה.. היא בחרה ת'דמות המאגניבה מ"נרניה".. אני אוהב ת'דמות.. אבל עדיין - פסטיגל זה חרטה ואני ממש לא מבין למה היא הסכימה לקחת בזה חלק! אוףףףףף

לולי 180

New member
=\\\\\\\\

לא נאה לך? אל תלכי. אני כעיקרון כבר גדלתי ואני לא הולכת לשם בשביל לראות את המופע, בחיים לא ראיתי את לירז ואני רוצה לראות אותה. בגלל זה אני הולכת. ואם אני רואה אותה אני גם רוצה שזה יהיה מקרוב :) בגלל זה אני רוצה כרטיס לשורה 1.

למעלה