אני תוהה

העצלנית

New member
אני תוהה

נכון שסנייפ מאוד רוצה את תפקיד המורה להתגוננת מפני כוחות האופל נכון זה יודע. אני לא מבינה מה ההגיון לא לתת לו אותו כל שנה להביא מורה חדש במקום לתת את זה למורה וותיק ומוכר. אולי הוא אפילו לתעלל בהארי פחות (אין סיכוי אהה)

אה, אז כאילו הצעת את זה בשביל

שסנייפ יהיה מרוצה?... בכל אופן, נראה לי שלדמבלדור יש את הסיבות שלו... כנראה הוא לא רוצה שכוחות האופל ``יפתו`` את סנייפ לחזור אליהם או משהו בסגנון...

Panther

New member
כנראה שבגלל

כנראה שזה קשור לעובדה שסנייפ בעצמו היה בכוחות האופל פעם, ולמרות שדמבלדור אומר שהוא סומך עליו ב100%, עדיין יש איזשהיא סכנה בלימוד הגנה מפני כוחות האופל על ידיו.

העצלנית

New member
יש לי הרגשה

שסנייפ מבין את זה וקולט את זה שדמבלור לא רוצה אותו כי הוא לא סומך עליו ממש ממש אחרת הוא היה נותן לו את התפקיד ולכן הוא כל כך רשע ומגעיל לכולם. אני במקומו הייתי נעלבת. ואגב אני לא מוצאת בזה שום סכנה הוא לא יעביר לילדים משהו שע כי דמבלדור ישר ידע על זה

MadonnaFan

New member
אין סיבה

שסנייפ יעלב, זו אשמתו שהוא היה פעם בין אוכלי-המוות והוא מבין שעכשיו דמבלדור לא יכול לסמוך עליו לגמרי.

פגעסוס

Well-known member
אם אני לא טועה

גק``ר אמרה שהסיבה לכך תתגלה באחד הספרים הבאים...

Vilia©

New member
אני חושבת שזה בגלל ש....

הוא המורה לשיקויים אז הוא לא צריך להיות מורה בשתי מקצועות אתם לא חושבים? טלי פוטר

העצלנית

New member
ברור שלא זה לא אפשרי

יש התנגשיות וכאלה. העניין הוא שהוא רוצה להיות מורה רק להתגוננת ולא נותנים לו אז הוא נשאר בשיקויים.

העצלנית

New member
למה?

מה יש לך נגד זה שיקבל את התפקיד שהוא רוצה וכנאה גם ממש טוב בו. ניסיון אתם יודעים

העצלנית

New member
אפילו יותר מידי מתאים

ואז מה אם הוא רע בתוכו הוא טוב. ואני עברתי סף שפיות

אבל זה

אפילו לא בטוח שזה מה שהוא רוצה...! זו רק שמןעה שעוברת בין התלמידים... אחרי הכל, דמבלדור אמר בספר 2 שלוקהארט היה האדם היחיד (ואני מדגישה:היחיד) לתפקיד... ובקשר ל``למה סנייפ רוצה את התפקיד``:אולי סנייפ רוצה להוכיח את עצמו לדמבלי-דור....שהוא השתפר והכל...ודמבלי דור מאמין לו ובלה בלה בלה... אבל הפתרון הכי טוב הוא באמת זה שהוא פשוט מבין גדול מידי בתורת האופל וכו וכו... -ליאת-

Hermione G

New member
אולי שהוא אמר

שהוא היה ``הבן אדם היחיד לתפקיד`` הוא לא התכוון ל``היחיד שרצה את התפקיד`` אלא ל``יחיד מבין אלה שרוצים שאפשר בכלל לשקול לתת לו את התפקיד`` אני לא יודעת למה הוא לא רוצה אפילו לשקול לתת לסנייפ את התפקיד אבל חייבת להיות סיבה ועוד נגלה אותה...

(תגובה לכל ההודעות בדיון הזה)

יכול להיות שסנייפ יותר טוב ב... איך אני אנסח את זה? הוא יותר טוב ב``כוחות האופל`` בלי הקטע של ה``התגוננות``... כמו בדורמשטרנג... יש מבין?

Marty McFly

New member
לדעתי (אם אכפת לכם ממנה)...

לדעתי יש סיבה שג`יי קיי קבעה שסנייפ לא יהיה המורה של התגוננות. לכל דבר יש סיבה לדעתי בספרים שלה. לדעתי בסוף, בספר השביעי, הוא זה שיהפוך להיות המורה הזה. בטח הוא יוכיח את עצמו בשלב מסויים ואז דמבלדור יבטח בו. אבל אם זה יקרה זה יהיה בסוף הספר השביעי, ואנחנו לא נוכל לדעת איך הוא כמורה להתגוננות...

sarah

New member
זה בגלל וולדמורט...

לדעתי ההגיונית,דמבלדור לא מינה אותה למורה DADA בגלל שסנייפ,כמובן היה מרגל של דמבלדור אצל וולדמורט,אבל אף אחד לא ידע על זה,אפילו אחרי שוולדמי הושמד זמנית. אבל עם הוא היה ממונה למורה ADAD אז זה היה ברור לכל הדאת` איטרים הנותרים שהוא נגד וולדמורט,ובעצם יכול להיות שהוא היה מרגל... הרי איזה דאת` איטר שפויי היה מלמד התגוננות מפני הקסמים שהוא עושה? הא? מפלצת הבזיליקום

למעלה