אני תוהה

GroovyGirl

New member
אני תוהה

למה, למה למה למה למה למה למה למה אין פורום אואזיס בתפוז?!?! מה הבעיות ?!?! אני מפנה את השאלה ל"שנות ה90" כי אואזיס מאפיינים מאוד את הבריטפופ המתחדש של הניינטיז. אני עברתי על רשימת פורומי המוזיקה, למה לעזאזל יש פורום ירדנה ארזי ואין פורום אואזיס? זאת להקה מעולה, שעושה מוזיקה מדהימה ואני לא מבינה למה אין להם ייצוג בקרב הפורומים. שנים עד שסופסוף קם פורום ביטלס. עכשיו הגיע זמנם של האואזיסים המעולים. לא?

Toxic Boy1

New member
גרובי גירל, יש לי הצעה בשבילך../images/Emo8.gif

קחי יוזמה, ופני למערכת תפוז ובו תרשמי להם שאת מעוניינת לנהל פורום שהוא קרוב לליבך- ובמקרה שלך אואזיס. מה דעתך?

א ו ח נ ה

New member
אואזיס זאת מוזיקת איידס טהורה../images/Emo128.gif

פוי!! איך לא סבלתי אותם וממש טוב שהם נעלמו ולמי שלא יודע מה זאת מוזיקת איידס, הנה עוד כמה אומנים שניכללים בהגדרה: אלאניס מוריסט - המלכה של הז'אנר הזה Blur Ash Morrissey ובקיצור כל הבריט רוק...

חולוני

New member
מסכים בקשר לאואזיס ואלאניס

שהם באמת מוזיקת איידס, אבל בלר אש ובמיוחד מוריסי (שהאלבום החדש שלו מעולה, אגב) הם אמנים גדולים.

Oasis Girl

New member
את/ה מפגר/ת כמו נעל

לפני שאת/ה זועק/ת עם הכללותיך המפגרות אני מציעה לבלות כמה שעות בקריאת מוזיקה ובהתעניינות. שכן אלאניס מוריסט היא קנדית והיא לא מנגנת בריט פופ. שזהו המושג שאת/ה מחפש/ת. לא "בריט רוק". כי הרוק הבריטי מתחלק להמון המון סוגים. בעע. ומזה לעזאזל "מוזיקת איידס"? האם זו מוזיקה שחולי איידס מאזינים לה? או שמא היא דכאונית כמו איידס? או אולי היא משתלטת על הגוף שלך כמו איידס ויוצרת מוטציות בתאים ודופקת את המערכת החיסונית? זאת גרוביגירל אגב, ביוזר אחר. ואין לי כוח לטפסי ההרשמה שלהם כי צריך להתחיל למצוא אנשים שימליצו עליי ולשלוח להם הודעות נבחרות מהפורומים. יותר מדי עבודה.

א ו ח נ ה

New member
לא ציפיתי לתגובה אחרת מבת 16

כשאני עקבתי אחרי אואזיס במצעדים את עלית לכיתה א' אז כשתגיעי למאית מהידע שיש לי אז נדבר. ציינתי בריט פופ בהמשך לכל הלהקות הבריטיות שכתבתי, או שיש לך בעיות בתחביר. ואגב, לא אני המצאתי את המושג הזה "מוזיקת איידס".

AndreaCorr ©

New member
גם אותי מעניין לדעת מה זה אומר

ובלי קשר, אואזיס ממש ממש טובים.

Oasis Girl

New member
מה הקשר?!!

אני מבינה המון על אואזיס.. אני יכולה לגלות לך סוד? יש עליהם ספרים שאפשר לקרוא וגם חומר באינטרנט.. אתה רוצה לדעת עוד משהו?.. אני גם יודעת טונה חומר על הביטלס וג'ון לנון כבר היה מת 8 שנים שאני נולדתי ולא לדבר על כך שהם התפרקו כמעט 20 שנה לפני נולדתי. לכן זה לא משנה מתי הם היו במצעדים. כי יש מושג שנקרא "היסטוריה" , הדבר שאתה קורא עליו לא חייב להתרחש באותו הרגע! נכון מתוחכם??!!? לא אמרתי שאתה המצאת את המושג המטומטם הזה, אלא שלא הבנתי מאיפה הקרצת אותו. ואתה לא ציינת בריט פופ. אלא בריט רוק. ומה לעשות שאלאניס מוריסט לא משתייכת לאפאחת מהקטגוריות הנ"ל...

NoKiA2003

New member
Oasis Girl עם כל הכבוד לדיון

המעניין שהעלית כאן, אנא השתמשי בשפה בוגרת ומכובדת, לכל אחד ואחת מאיתנו יש ידע כזה או אחר, דעות והשקפות שונות ועל כולם אפשר לשוחח להעביר ביקורת, להעיר ואפילו להתווכח בשפה יפה, תודה.

razurgansoni

New member
אבל עדיין אף אחד לא אמר לי למה

קוראים לזה מוזיקת איידס???????????

מה זה מוסיקת איידס????

ורק שתדע ש"בריט רוק" מחולק לכמה זרמים! למשל סטינג בריטי ויש לו מוזיקה מצוינת אתה מסכים איתי? וגם בבקשה תפסיקו לזלזל באנשים שקטנים ממכם. לפני כמה זמן זלזלו בי ואמרו לי שהערצה שלי היא סתם של תינוקות ויש פה מעריץ של 10cc שהוא מבוגר והוא אוסף מלא דברים עליהם. אל תזלזלו אולי אנחנו קטנות אבל אנחנו מבינו במוזיקה בדיוק כמוכם.

וולקאם טו דה קלאב

גם של סטינג אין!!! וזה מרתיח את העצבים!!! אני מבקשת מתפוז שאני יהיה המנהלת אבל הם לא עונים!!!!!!!!!!חוצפה!!!!! יש פורום ללהקות לא מוכרות וללהקות טובות כמו אואזיס ופוליס וסטינג אין

Oasis Girl

New member
תגובות תגובות תגובות

דבר ראשון, למנהלי הפורום, אני מתנצלת על השימוש ה-לא הולם- בכינויי גנאי, אתם צודקים, זה בהחלט לא יפה להשתמש בקללות, אבל יש מעט דברים שמרגיזים אותי בכאלו רמות וטמטום עם סימני קריאה הוא אחד מהם. דבר שני, אין כזה דבר "בריט רוק". זכרתי שאין, אפילו בררתי בallmusicguide. צר לי. יש בריט פופ ובריט פולק-רוק מהדברים הנ"ל, אך לא קיים בריט רוק. סטינג.. oh well.. לא מתה עליו. אבל תאהבו מה שאתם רוצים. אני בתנועה לקידום אואזיס בישראל. עד כה הצלחתי להחזיר בתשובה 4 אנשים!! נ.ב. מהי מוזיקת איידס? עדיין לא עניתם. מי יודע מזה???? בתודה.

Nine Inch Nails

New member
יש לי כמה דברים להגיד...

דבר ראשון,אני מתעבת את אואזיס (סליחה על המילה,אבל זו האמת)..אבל נכון שלהרבה להקות עשו פורום ולהם היו גם צריכים... דבר שני,גם לדפש מוד אין פורום משלהם..וזה ממש אבל ממש לא פייר כי הם אחת הלהקות היותר אהובות עליי. וגם לפט שופ בויז אין והם מעולים.. אין להרבה... ודבר שלישי לא ממש קשור... אהבתי את החדש של סטינג מאוד מאוד (;

למעלה