אני תוהה עם עצמי,

אני תוהה עם עצמי,

מס` ימים,למה זה קורה? ראשי ומוחי התפלצו ממחשבות,החלטתי לשתף ולפרוק. יש אנשים בדרגה גבוהה משאר העם,דרגה גשמית,אנשים שהשכילו ולמדו מקצועות מרוממים, אנשים שבריאותינו `תלויה` בכוח מעשיהם..אנשים ששליחות מרוממת בידם. ודוקא הם,שהגיעו לראש פסגות,נשמתם נמוכה מגובה דשא,נשמתם עצלה,נשמתם שברירית,התנהגותם צועק רחמים, אתם הרי חזקים,חכמים, למדתם,הגעתם לרמה גבוהה, איפה כל זה??! אני מתעסקת עם אותם אנשים, אני יושבת איתם יום יום, ולא כדי להנות מפרי עמלם,ולא כדי לקבל את טובתם. אני שם מתוקף המקום והתפקידי. ואיני מסוגלת עוד לסבול זאת, מנהלים יקרים,בוסים אצילים ושאר צוות מרומם זה,ת.ת.ב.ג.ר.ו, תנהלו ותתפקדו ותהוו דוגמא. אנו לא ילדים, אנו לא כאן לשרוף שעות וזמן יקר עבור משחקי כבוד..העוול צועק,ואין איש אשר מרים ראש להביע דעתו. שנים..ימים.. עשרות נרמסים בדרך..וכלום..דבר לא משתנה. אני,הקטנה שבחבורה,אני אעמול על כבודי,אני אשאר בפסגה אשר בניתי לעצמי בידי,אני מזמינה אתכם לצפות בנצנוץ זעיר,בפסגה הפרטית שלי..! אלחם,ואצליח!! אף אדם לא יהרוס אותי,יהרוס את שסללתי בעצמי.. אתם אלו השפלים. שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו.אמן.
 
ואני תוהה..

למה מאנשים שכל מחשבתם זה רק על כסף וכבוד, יוקרה ועוצמה, בליינות ותאוות, את מצפה לקורטוב של הגינות וכבוד? הערכה ואמונה?? אינני מבין מדוע הם בכלל פרטנר איתך? בכלל שווים את מה שאת מרגישה?? את מי שאת בלי קשר לאחרים!! ובוודאי לא "אחרים" כאילו...! אני במקומך, הייתי מרחם עליהם...מרחם על השפלות שלהם.. וממשיך בגאון ובגאווה יחידה! בהצלחה!
 
אני

אכן מצפה מהם ליחס מינימלי, חונכתי על ערכים,קשה לי לקבל ההפך..!! הם לא יהרסו אותי! אני כתבתי את כל הנ"ל מרחמים עליהם,שאני,הקטנה שבחבורה,חזקה מהם,ומרוממממת מהם!!
 

ארטיימר

New member
חמודה

כמה שאת צודקת.. לפעמים האמת נמצאת דווקא אצל האנשים ה'קטנים'.
 
זלא פשע

לרצות להיות ילד. לרצות לקבל צומי.. גם אנשים "גדולים" צורכים אתזה לפעמים.
 
זה נשמע שהם עובדים בשיטיות, האמנם?

כי כתבת שזה אורך זמן רב שהם רומסים אנשים מבלי רחם... מעניין מאוד במה את עוסקת...
 
אכן,

הם עובדים בשיטה מסוימת,ומנסים לכפות זאת עלינו. אבל לא,זה לא יצליח להם!!
 
ואין מצב

שפשוט תתאגדו כמה עובדים יחד תעשו כמין ישיבה תזמינו אותם ותגידו להם חד וחלק זה או שאתם מתנהגים כמו בני אדם ומשנים גישה או שתחפשו עובדים אחרים שניתנים לרמיסה יומיומית....
 
ניסיתי לעשות זאת,

ופניתי ישירות לאחת מההנהלה,הסברתי לה את העינין,היא רק עודדה את המצב.. כולם ברמה דומה,מי יותר ומי פחות. אנשים אי אפשר לשנות..מצב אפשר..וכנראה המצב ישתנה,אצלי,שאקום ואעזוב.. אין כרגע ברירה אחרת.
 
אני בעד!

דבר ראשון בעבודה זה יחס הולם לכל עובד... ולא חסרים מקומות עבודה שידעו לתת לך את היחס המגיע לך....
 

itamar theking

New member
שיחת..

כתבתי לך תגובה ארוכה ורחבה.. הכנתי לך מדריך מלא מה עלייך לעשות ואיך את צריכה להתנהג עם מעסיקים מסוג זה.. לצערי ממש לפני הסיום התנתק לי החיבור. עייפתי מלכתוב שנית.. לונרא בהזדמנות.. לילה טוב!
 

קליט

New member
לפעמים מנהלים ואישים "חשובים"

הגיעו לפסיגה עקב זה שיש להם כישרון ובעיקר "מרפקים" . הם אנשים גאוותנים ושפלים שלא שמים ליבם ל"קטנים" ולעניים מהם . לא ה"תואר" עושה את האדם .
 
למעלה