אני שני ואני מפגרת

אני שני ואני מפגרת

אני שני סיימתי את כיתה י' עם 5 בגרויות מעולות אחת אחת השנה אני ניגשת לעוד 4 בגרויות שאליהן אני אחרוש עד שתצא לי הנשמה כרגיל כמו שנה שעברה לתיאוריה שלי למדתי בכמה שעות ועברתי בפעם הראשונה אבל את המבחנים הפסיכוטכניים שלי לא עברתי הצבא לא רוצה לקבל אותי בגלל הבחנים הפסיכוטכניים שלי ואני מרגישה מאוד טיפשה ומפגרת הרי כל אחד מתקבל לצבא לא צריך להיות אדם כ"כ חכם כדי לשרת בצבא אבל שני-שני מפגרת לכן היא לא מתגייסת לצבא לכן הצבא לא רוצה אותה רק אם יהיה לה בגרות מלאה רק אם היא תיהיה מסוגלת להוציא בגרות מלאה אז אולי נקבל אותה לצבא.... אז מה אם אני קיבלתי בבגרות אחת 100 והציון הכי נמוך שלי היה 70... עדיין הציונים הפסיכוטכנים שלי לא היו טובים לכן אני לא מקבלים אותי לצבא כי אני לא חכמה ולא מתאימה לכלום

כן..

זה קטע מפגר אצל הצבא :) בגלל זה הוא מפספס המון המון אנשים שהם חכמים בטירוף אבל הבחנים הפסיכוטניים... לא הטיבו עימם :] מה לעשות... פשוט לקבל את זה :)

מה?...........

בואי נתחלף
.

Infin1ty

New member
קודם כל אל תמעיטי בערך שלך

זה דבר לא נכון לעשות בגלל כמה מבחנים מטופשים של הצבא. ייתכן כי יש סיבה אחרת שלא קיבלו אותך, קשה לי להאמין שזאת באמת הסיבה שהצבא לא רוצה אותך, אולי יש סיבה אחרת? אם באמת בגלל המבחנים לא מקבלים אותך, הם לא נותנים לך לפחות הזדמנות שנייה לעשות את המבחנים? אבל בראש ובראשונה תפסיקי להגיד לעצמך שאת לא חכמה כי המבחנים של הצבא לא מעידים כל כך על חוכמה.(יש אנשים שסתם לוחצים ENTER כל הזמן כי אין להם כוח)

angel445

New member
תקשיבי

גם אני קיבלתי פטור מאותה סיבה שאת קיבלת . את לא צריכה להצטער או ליבכות על הפטור הזה. וזה ממש לא אומר שאת מפגרת . אני בטוחה שיש לך יכולות ושאת לא טיפשה . תהיי גאה בעצמך תקבלי את עצמך כמו שאת והכי חשוב לא להצטער על השטות הזו . אם את רוצה בכל זאת ליטרום את יכולה לעשות שירות לאומי או אפילו להתנדב לצבא . אז בהצלחה שהייה לך

תודה לכם :)

וקודם כל אני בכלל הייתי אמורה לעשות שנת שירות בשומר הצעיר ואולי גם להיות בגריעני הנח"ל(חל"ת-חייל ללא תשלום השומר הצעיר משלם ולא הצבא) זה בכלל מה שקיוותי להיות כל הדרך... ולתגובה של אחת מקודם פשוט אמרו לי שב-1 לנובמבר אני חייבת לשלוח להם את מספר הבגרויות שאני ניגשת בי"ב ואת הבגרויות שכבר ניגשתי ואם יהיה (בהתאמה עם הבית ספר) לי בגרות מלאה אני אוגש למסלול בגרות מלאה (שגם ככה אני ניגשת וגם יהיה לי בגרות טכנולוגית לא רק מלאה אלא גם מלאה+טכנולוגית) רק אז יקבלו אותי לצבא ויקבעו לי פרופיל והכל ואם כל זה לא יהיה לי אז לא מקבלים אותי

את בבאסה מזה?

יש לך פטור מהצבא איזה כיף לך!!!! בואי ניתחלף... גם לי לא הלך מי יודע מה במבחנים ולמרות זאת הצבא הביא לי תפקידים של קב''א גבוהה..ף אי אפשר להבין אותו.. אני מתה לא ללכת לצבא רוב הבנות שאני מכירה ממש סובלות שם.. הצהרתי ברבנות לפני כמה זמן אני מקווה שהצבא יקבל את הפטור.. אל תתבאסי את ממש לא מפגרת להפך קיבלת הזדמנות ללכת לשירות לאומי ולתרום למדינה ולעצמך הרבה יותר
אני רק מקווה שהצבא לא יוציא אותך על בלתי כשירה מבחינה שכלית חחח כי זה יכול אולי לפגוע לך באזרחות..

2inaroad

New member
אהה, לא בהכרח טעית במבחנים

בהנחה ואת מצליחה בד"כ במבחנים כמו שאת אומרת, הייתי מציע ערעור, להראות שבד"כ את מצליחה ויכול להיות שהייתה בעיה במחשב, והוא רשם בטעות סימונים אחרים וכו'- יכול להיות. אין לדעת. או שפשוט הרגשת שאת לא יודעת את התשובות?

פשוט הרגשתי שאין לי מושג מה הם

רוצים ממני כל הצורות האלה סבכו לי את החיים באותו שנייה... כעקרון הגשתי ערעור כבר בתחילת השבוע עם הציונים שהיו לי בבגרויות שנה שעברה וניראה מה יהיה

למעלה