אני שמח

אני שמח

(עכשיו לא מתרגש, כדי שלא יהיו כאלה שיבינו זאת לא נכון ויותר מאוחר גם יסלפו את כוונתי
) הנה רשימת 20 ריקודים נוספים שעלו לרשת - הדרכה והדגמה: אי הטל, איזו שמש מבורכת, איילת אהבים, איתי מלבנון, אמריין, אל גינת אגוז, אתך ובלעדייך, ברצלונה, הגביע, חמניות מול השמש, ימין ושמאל, כי תנעם, כשאת רוקדת, לך אלי, מאוהב בגשם, נשיקת שלהבת, סתיו ישראלי, ערב כחול עמוק, שגעון האהבה, תכול המטפחת. ריקודים ישנים לצד חדשים יותר. מי שמעוניין ללמוד את הסוף של "ערב כחול עמוק" - הנה יש לו הזדמנות. הקישור לבחירת הריקודים לצפייה: http://www.rokdim.co.il/rikudim/Rikudim_DVD.asp תיהנו.

השמחה צריכה להיות אחרת

לדעתי, השמחה צריכה לבוא לא מהריקודים שנוספו לאתר, אלא מהריקודים שנצפו באתר. האם ניתן לדעת מהם הריקודים הנצפים ביותר ?

אגב, המחיר קצת יורד.... שימו לב

ציטוט מהאתר: "החל מינואר 2006 בו בעת שנקשור מפעילי סלולר נוספים בעולם, נאפשר במקביל - תשלום בכרטיסי אשראי מכל מקום בעולם במחיר שיעמוד על 8.90 ש"ח כולל מע"מ לריקוד"

יקירתי, הרי כתבתי זאת כבר לפני מספר

ימים וזה בהחלט לאור המשובים שאני נותן לחברה ומעצבי היישום. המטרה, בסופו של דבר שהאתר יהיה לעזר למי שבאמת מעוניין בזה. אשר לקצב ההורדות, כם על זה כתבתי כבר והנה שוב: מספרי ההורדות עולות בהמון המון על הצפי הורוד ביותר שהיה ליזמים! וזו לא מניפולציה - זה באמת כך. כתבתי שלאחר הפרסום הראשון שנעשה כאן בפורום ביום א' לפני שבוע, בתוך 24 שעות היו כמה מאות הורדות. נכון שיתכן שחלקן היו פשוט בשביל ללמוד פעם אחת איך זה עובד, אבל לאחר מספר ימים, לאחר משלוח המיילים הראשון לכתובות המצוית אצלי - הזרם גבר. הפרסום שעשינו הינו מזערי בינתיים - בפורום שלנו והמיילים הראשונים ששלחתי. כאמור בקרוב יוכנס השרות של כרטיסי אשראי והכוונה לעשות גם חבילות מוזלות וכמובן שניידע את הרוקדים והמדריכים בחו"ל וגם זה יגביר את התנועה.

כוונתי היתה לצפיה בריקודים ישנים או

חדשים. אני אומנם חובבת גם נוסטלגיה, אך לא בטוחה שמספר הצפיות ב- "אי הטל" יגיע למספר הצפיות של "סרט שחור לבן", לצערי. סתם לקחתי שתי דוגמאות, אחד ריקוד ישן והשני חדש, שהועלו לאתר.

אני לעומתך בטוח מעל לכל ספק

שמספר הצפיות ב"סרט שחור לבן" יהיה אלף מונים מהצפיות ב"אי הטל" (לפחות בטווח של השנה הקרובה). בזמנו כתבתי ש"אני נרגש" כי סוף סוף יש אפשרות, למי שבאת רוצה בכך, ללמוד גם את הריקודים שמהם צמחה כל התנועה הזו. התמונה תהייה מלאה ומובנת כאשר כל צילומי הריקודים בהפקות של רוקדים יעלה לאינטרנט. אני מקווה שאכן כך יהיה.

זו אכן "אומנות" בזעיר אנפין...

ניסיתי לחפש לך, בתמיכה של תפוז, את החלון שמדגים את הקשרים בין התגובות בשירשורים, אבל לא מצאתי (זוכרת שראיתי כזה באיזשהו מקום...). אולי רויטל או ירון יוכלו לצרף את הקובץ להדגמה. ההערה שלי הייתה חיכנית ובהומור (בפורומים רבים משתמשים במונח הזה לציין תגובה שמופיעה לא במקום שהתכוונו אליו
) - אני, בכל אופן, שמחה תמיד לראות את התגובות שלך - וגם אם טעית במיקום, לא קרה כלום - העיקר הכוונה.

במסגרת השמחה הקולקטיבית

רציתי לבשר לכם כי אני שמח לבשר לכם, כי על מנת ללמוד את סוף הריקוד של "ערב כחול עמוק" אין צורך להכנס לאתר. אני מוכן ללמד כל מי שיחפוץ בכך את סוף הריקוד בתעריף מוזל המסתכם בחיוך של הנאה (אפילו בלי תודה רבה). כמו כן גם את כל אחד מן הריקודים המשמחים הנזכרים. אז שתהיינה רק שמחות

למיקו

באשר לשאלתך הראויה, מבקש הנני להדגיש ולסבר את אוזנך ועיני הקוראים כי דברי כוונו לגברים ונשים כאחד ללא כל הבדל דת, גזע ומין וזאת במחיר הנקוב השווה לכל נפש.

איתן, אל תתלהב

מדובר רק על הקטע האחרון שבו הבת 'נופלת' על הבן והבן צריך לתמוך בה. ותיזהר כשאתה תומך עם הידיים... לא לגעת !

דב הפעם טעית

בסוף הריקוד "ערב כחול עמוק" אין נפילה שכזו, מדובר במערכת של סיבובים המסיימת את הריקוד אותה בד"כ רוב הרוקדים לא יודעים ומאלתרים. אנא הכן שיעורי בית והתכונן להנחיה פרטית.

למעלה