אני שמח

אני שמח

אני שמח שנאבקנו על בית"ר ירושלים
אני שמח שניצחנו את הבוגדים במנורה
אני שמח שניצחנו את איציק וארקדי
אני שמח כי ננצח את כולם.

shay100m

New member
אני לא בטוח שמישהו יצא מנצח מעזיבתם...

ימים יגידו.

היום השחקנים של בית"ר נוחתים בארץ בשעה 2:30

רדיו לב המנורה יביא היום בערב כתבות על המחנה אימון בברלין, ועל תצוגות של האוהדים, אז תכנסו לרדיו לב המנורה ותשארו מעודכנים במה שקורה בבית"ר
בנתיים ראיון מקורי עם אלי דסה מהלילה של הטיסה,

jnus1

New member
אני לא חשוב שיש לנו סיבה לשמוח עד כה

טביב אם אל שמת לב, מפרק את בית"ר לאט לאט, ומבריח את כולם. שחקני הבית כולם עזבו, וגם שארית הפליטה נוטשת. השחקן הכיטוב שלנו, דריו עוזב כי אמר משהו נכון ואמיתי למאמן ליגה ז' שהוריד ליגה שנה שעבהר את הבועל ר"ג. אין רכש, אין שרים, אין כלום.אתה שמח? על מה? תתפלל לא לקבל בראש מכל קבוצה ושלא נרד ליגה בגלל המשיח התימני שלכם.

איציק היה הסמל של בית"ר ואף אחד לא ישנה את זה, הוא עדיין הסמל וניהל לדעתי סה"כ טוב מאוד, למעט כמה פאשלות רציניות. (מערכת הכריזה להבועל בטדי, והיגררות אחרי התשקורת העויינת) הוא הצלי את בית"R מפירוק במו ידו במשך כמה שנים, אתה צריך לנשק לו את הרגליים שהוא קיים, רק בזכותו אנחנו לא בליגה א' עכשיו.
ארקדי תרם שלוש מאות מיליון שקלים לבית"ר, ותלמד להעריך, לא יהילך כנראה כל החיים את הסכום הזה. אומנם, הוא הזניח והפריק את בית"ר אחרי שנה 2009 וזה לא ייסלח לו, אבל צריך לזכור מה הא נתן, ואתם חיבקתם אותו כשהוא היה מכונת כסף נכון? זיכרון קצר יש לכם.
לא ניצחתם אף אחד, ואני תוהה למי אתה מתכוון באומרך "ניצחנו" בקושי את עצמכם. האדמה חרוכה, ובית"ר כיום קבוצת נוער, הקבוצה של 2003 יותר חזקה. נתראה בליגה לאומית.
תודה לטביב ולאלי כהן., וגם לכם לה פאדיחה.

כם איציק מחר את השחקנים הטובים אבל המשכורת

שלו נשארה ועומדת, דריו רב עם המאמן וגם שלמה שרף אמר ששחקן לא יכול לריב עם מאמן, איציק היה סמל היום הוא זבל ואנחנו נוריד את הזבל לפח אשפה, תנשק לו אתה את הרגלים עם הלשון המלקלקת ארקדי לא תרם שקל ב4 עונות אלרונות בשביל לפגוע במי שלא בחר בו, הבעיה שאני תושב ראשון ומעולפ לא היתה לי זכות בחירה בירושלים אז על מה אתה מדבר בכלל הזיכרון שלכם דפוק, שנה שעברה אספנו כסף לעמותה כדי לפתוח את הליגה , אנחנו ניצחנו את ארקדי שאם היה נשאר לא היית רואה ממנו שקל עוד 10 עונות, והוא בעצמו אנר מי זאת בית"ר אני לא ישקע שם שקל, היום טביב מסדר קבוצת נוער המסרטים אחרי ששנה שעברה נאבקנו בתחתית
אנוחנו נתראה בליגה האירופית תכין את הקובע חמודדדד,

shay100m

New member
וואי...הפעם הגזמת עם השגיאות כתיב..

השגיאות כתיב לפעמים קורות וזה בסדר, אבל

השגיאות המוחיות שלכם יותר גרועים מכל דבר אחר את זה העורך האטומטי
לא יכול לתקן :)

jnus1

New member
בליגה האירופית? עם מי חמודי? עם עדן נחמני?

אתה כנראה לא זוכר שקורנפיין נשאר פה בעונות הכי קשות, וגם כשהיינו לפני פירוק בשנת 2000, או שאתה ילד? הוא ניהל יפה מאוד את בית"ר, וגם כשעשה טעויות הן לא הטעויות שאתם דיברתם עליהן. אתם הזבל, כי בגללכם שחקנים הפסיקו לשחק חצי עונה, ונהרסה עונה של ליגרת אירופית שכבר הייתה לנו בידיים, ולא בדמיון שלך. אתכם צריך להוריד לפח אשפה, אם אתם מתנהגים ככה, ערסים קטנים. אני וכולם פה מעריכים אותו (נראה לי) מאוד, ורק אתה ודומיך נלחמים במי שהציל את בית"ר מליגה א ו בגלל הזלזול שלכם, צריכים לנשק לו את הסוליה של הנעל, והכפפות, אלו שהצילו את בית"ר המון פעמים מספיגה בתו שוער וסמל. כפויי טובה. מעניין אם גם שם הייתה לך "קבוצת נוער מהסרטים"?
קבוצת נוער חלשה, שכל הליגה תדרוך עליה ותרמוס אותה. נתראה בסוף העונה. ההודעות פה נשמרות , והלוואי שאתבדה אתה יודע מה?
אני אומר זאת, באמת בצער ובאכזבה רבה, אבל זה המצב כיום.
"המשיח" שלכם והמאמן ליגה ז' מפרקים אותנו ואני מקווה שלא לחתיכות. כל זאת, כמובן במידה ולא יביא חיזוק נורמלי ורכש ראוי ואיכותי.

כנראה אתה שכחת שנאבקנו בתחתית רק בגלל דרך המחאה האלימה והעבריינית של חלק מהקהל שלנו. שכחת שהיינו מקום רביעי וקרוב לשלישי ושני... זה ליגה אירופית. כמה קל לא לספר את כל האמת.

איציק היה הסמל היום הוא הזבל

טביב בקושי קנה את הקבוצה וכבר העטלפים באים לאכול אותו? ראינו כבר קבוצות שלא ציפו מהם לכלום והיגיעו לאירופה ולפליאוף העליון אז חכו בסבלנות אוהדי הסמרטוט האדום, ולהזכירכם הבננה על תמוז נזרקה מהמערבי

למעלה