Kryptonite
New member
אני שמח.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif
היום אני מסתובב להנאתי בהפננינג "שער ראשון" (AKA התחנה המרכזית החדשה של ראשון) של ראשון בציפייה לאבי שאמור להגיע.
התסובבתי, וניתקלתי במעמד של הפוסטרים. מעביר, סאות' פארק, מעביר, בחורה ערומה, מעביר אבריל לאבין. הייתה שם תמונה מדהימה של אבריל לאבין, לא חשבתי שהיא יכולה להיראות כל כך טוב... אז הלכתי למעמד של הפוסטרים הקטנים יותר, וראיתי שם עוד כמה פוסטרים של אבריל, רק ששם היא הייתה מכוערת. חשבתי לעצמי איך שמ"ג תיראה בכזה פוסטר, והמשכתי להעביר... לוני טונז, מייקל ג'ורדן, לינקין פארק, באפי, לוני טונז, עוד אבריל.... רגע, באפי! במשך כמה דקות רק בהיתי בשוק מוחלט בפוסטר, למרות שזה - באפי! בארץ! כאילו, בלי שום קשר לכלום, זה ניראה כל כך טבעי... @@; הפוסטר עצמו די יפה. יש את תמונת הפירסום המפורסמת של שמ"ג מעונה 4 כשיש לה מכנסיים אדומים מעור וחולצה שחורה, למטה כתוב "Into every generation a slayer is born" למעלה בצד יש את הלוגו של באפי ומאחורה כל מיני קשקושים וואנבי מסתוריים.
מיד צלצלתי לאבא שלי שימהר כבר ויגיע, שאף אחד לא יגנוב לי את הפוסטר. אז כל שניה בא איזה מישהו שרצה לגנוב לי את הפוסטר, כמובן שאני שמרתי עליו מכל משמר מפני זקנים קנאיים, פרחות גנבות פוסטרים, ועוד כל מיני יצורים. בסוף הוא הגיע ושלמתי. הפוסטר שולתתת!!!1 ^____^
היום אני מסתובב להנאתי בהפננינג "שער ראשון" (AKA התחנה המרכזית החדשה של ראשון) של ראשון בציפייה לאבי שאמור להגיע.