אני שמח לספר לכם

אני שמח לספר לכם

שביום שני (לפני 3 ימים), ובעזרת הספר של אלן קאר, אני גמרתי את הרומן שלי עם הסיגריות לתמיד!!! אין מצב שאני חוזר לזה! זה נגמר סופית! עישנתי כ-60 סיגריות ביום. אני אמנם בימים הראשונים של הגמילה אבל נחוש מתמיד. המפלצת הקטנה עוד מנסה לגרום לי ליפול, אבל אין מצב שאני נותן לה. למרות שטיפה קשה, אני ניצחתי!!!
בהצלחה לכולם!

כבר כמעט שבוע אחרי

ואפילו חזרתי לנשום ולהתאמן...
קניתי את הספר לאחותי!

ענק !!!

חשוב רק לא לפול למצב של עודף ביטחון... (אה, הנה עבד מצוין אז מה כבר סיגריה אחת יכולה לעשות לי??? וכו'... אני מעלה את זה כי זה עוד חלק במלכודת, אחרי במפסיקים ומבסוטים) שים לב ותהיה בסדר גמור כל טוב, וספר מה קורה, שתף אותנו בשימחתך

אורית יש לי שאלה

עברו 8 ימים מההפסקה. אני נהנה מהתהליך ובגדול לא קשה לי. למה אני עדיין משתעל בטירוף?גם כשאני לוקח אוויר אני עדיין מרגיש את אותו גירוי בריאות שיש לאדם מעשן... מתי זה יעבור לי? תודה!

ldebbi

New member
קודם כל ברוך הבא למועדון הנגמלים/ות

השיעול צריך אוטוטו לעבור לך. אצלי הבעייה הגדולה הייתה נדודי שינה לקחתי כדורים טבעיים מהרופאה אחרי שסיפרתי לה.. בסוף..דחיתי ודחיתי ..וחזרתי למסלול שינה בלי כדורים מי אמר כוח רצון ולא קיבל? עשית את הדבר הנכון והחכם אני כבר שנה וחודש ללא סיגריה אחרי 22 שנה של חפיסה וחצי הקלות שבא נגמלתי..הייתי בשוק החיים השתנו לי לגמרי והכיס מתמלא
ושיהיה לך הצלחה בהמשך

אתה מרגיש כל מיני גירויים כי עישנת ושאריות של

תחושה עדיין שם. ככל שתהיה יותר רגוע איתם, פחות תחשוב שהם בעיה, אלא תזכיר לעצמך שסוף סוף, אתה משתחרר מכל מיני מועקות (והרבה) שקשורות לעישון, תשתמש בתחושות האלה כמו פעמון תזכורת, למהלך הנפלא שעשית, ואיזה מזל יש לך, תצחק צחוק גדול, וכל השאר יסתדר, סביר להניח שמהר. תמשיך לדווח...

נפלתי

היום היה היום הכי קשה שלי. שבועיים מאז ההפסקה והערב נפלתי. שתיתי עם חברים יין.עישנתי 6 סיגריות שעשו לי בחילה,ועכשיו אני בדיכאון... איך ממשיכים מכאן אורית? האם חזרתי לעשן?

נופלים בד"כ כשמשהו בראש לא לגמרי מסודר

עכשיו יכולים להיות שני כיווני התפתחות: 1.או שאתה עוצר כאן, מסתכל על האומללות שהעישון גרם לך, ומסתפק בזה, כדי לעוף קדימה עם הרצון האמיתי שלך 2.או שאתה משחרר לגמרי וחוזר לעשן, ומחכה למומנטום הבא, שיכול לקחת גם הרבה זמן עד שהוא יגיע. מה דעתך? מחכה לתשובה,

למעלה