אני שמחה להודיע

Virago

New member
אני שמחה להודיע

שלאחר עבודה קשה והתלבטות רבה הגעתי לשאלת חקר מצומצמת! אחרי שביקרתי במוזיאון ת"א וראיתי תערוכה של עופר ללוש החלטתי להכניס אותו לעבודה, כשאני משווה אותו לרמברנט. עופר ללוש מצייר רק דיוקנאות עצמיים, וגם רמברנט צייר מאות דיוקנאות עצמיים, אז החלטתי להשוות בינהם תוך התייחסות למצבם הפסיכולוגי. שאלת החקר תראה בערך ככה: כיצד מבטאים האמנים רמברנט ועופר ללוש מצבים פסיכולוגיים ומה מקומו של הדיוקן העצמי בהתמודדותם עם מצבי הנפש. עכשיו עזרתכם ממש נחוצה, כי אין הרבה חומר על עופר ללוש ואיני רוצה לוותר עליו, כי הוא אמן מדהים. אז אם אתם יודעים היכן אני אוכל להשיג חומר עליו או על רמברנט, אני מאוד אודה אם תודיעו לי! בתודה מראש, Virago נ.ב- המשך להודעה הקודמת.. פתחתי הודעה חדשה כי לא חשבתי שמישהו יסתכל בדפים הקודמים..

אוי איזו התקלה....

אני לא מוצאת על ללוש דברים רלוונטיים...ממשיכה לחפש... אפרת

fairy_mi

New member
ביקשתי בתערוכה של ללוש

והיא היתה אכן מדהימה, אחת התערוכות החזקות יותר שיצא לי לראות לאחרונה. בכל מקרה, פרטים עליו תוכלי למצוא בכניסה לתערוכה- יש 2 לוחיות עם מידע, כהרגלם של מוזיאונים, עם ביוגרפיה קלה של האמן. פרט לכך, חיפשתי חיפשתי ומצאתי באתר מוזיאון ת"א, תחת קטגוריית תערוכות מתחלפות גם אינפו קצר על התערוכה של ללוש. אני ממליצה לך לנסות גם בחנות המוזיאון, אולי יצאה איזו חוברת בנושא. בנוגע לרמבראנדט- באמת אין בעיה... תוכלי למצוא בקלות ברשת וגם בחנויות ספרים המוני פריטים אודותיו. האמנים מאוד שונים אחד מהשני בכל מקרה- אני חושבת שללוש באמת ניסה להביא עצמו למודעות עצמית בעזרת התמונות לעומת רמבראנדט, שבשלב מסוים ממש ראה עצמו כקורבן של החברה. ללוש מצייר עצמו בעירום מלא, חושף את עצמו לחלוטין ורמבראנדט בדר"כ הסתפק בחצי הפלג העליון של הגוף. גם הסיגנון שונה מאוד- אני בטוחה שתמצאי נקודות למחשבה כי יש המון. בכל מקרה, נושא העבודה נשמע מאוד מעניין. אשמח אם תציגי בפנינו פרטים שתגלי במהלך העבודה :) פיי

Virago

New member
עופר ללוש

אין עליו הרבה חומר בכלל.. הממ אני שוקלת להחליף אמן.. אתם חושבים שהחומר מהקטלוג במוזיאון יספיק לעבודה? והאם הקטלוג ישאר שם גם אחרי שהתערוכה תרד, או שאני צריכה לרוץ לשם עכשיו??

fairy_mi

New member
באמת?

אחרי שהתאמצתי כ"כ? :) את מחפשת אמן אחר של פורטרטים, או שאת מחליפה נושא? אם את באמת רוצה אותו תעשי מאמץ ואני בטוחה שתצליחי- רוצי למוזיאון כי אני לא יודעת עד מתי התערוכה מציגה. נסי לברר עוד בנוגע אליו מהמוזיאון עצמו, אולי תצליחי להגיע אליו ולהשיג גם פוטג´ים שלו. בכל מקרה, מאוד יכול להיות שהחומר עליו יספיק לך, הרי העבודה נשמעת לי השוואתית פרופר ואת זה את יכולה לנתח בעצמך. בכל מקרה, אין לי מושג עד מתי העבודה תישאר כדי שהמרצה/מורה שלך יוכל לבדוק אותה ואני לא בטוחה שיש קטלוגים או חוברות, עליי לברר. אולי באמת כדאי שתבחרי באמן שקל יותר להשיג עליו חומר.

Virago

New member
הממממ....

את באמת חושבת שהקטלוג שנמצא במוזיאון יספיק? והאם אפשר להזמין אותו בדואר? או דרך האינטרנט?

Virago

New member
אין קטלוג ../images/Emo10.gif

ולכן איני מתכוונת להכניס את עופר ללוש לעבודתי. עכשיו אני צריכה לשנות את כל שאלת החקר... אני חושבת שאכניס את פיקאסו, אני אתייחס לתקופה הכחולה שלו.. אולי אשווה אותו לאמן אחר.... אני אבודה...

fairy_mi

New member
אופס

וזה מה שקורה כשכותבים בפני פורומים במקביל :) בכל מקרה- וירגו, אני ממליצה לך לא להתייאש מהר כ"כ אם ללוש מרתק אותך. כמו שהמלצתי לך- נסי לברר דרך המוזיאון פרטים ודרך תקשורת עם ללוש עצמו ואני בטוחה שהוא יספק לך פרטים. פיי

למעלה