"אני שייך" שירו האחרון של אהוד מנור

"אני שייך" שירו האחרון של אהוד מנור

האם יש למישהו את השיר האחרון של אהוד מנור "אני שייך" בביצוע הראל סקעת שהופיע בטקס באוניברסיטה לזכרו של אהוד מנור? אשמח מאד לקבל את השיר הנ"ל להורדה. תודה

ענת 12

New member
אולי מישהיא שהיתה שם תספר איך השיר?

כל כך הרבה דיברו על השיר הזה שאני מתה לשמוע אותו כבר.

ayaliar

Well-known member
אף אחד לא היה שם

הוא שר את זה במסגרת אירוע סגור לחלוטין בבר אילן האירוע הזה לא פורסם ככה שלא היו שם מעריצות או משהו כזה. היתה שם בחורה אחת מהרשמי אני חושבת אבל אני לא יודעת אם היא שמעה את השיר או רק היתה שם לפני הטקס

ענת 12

New member
מישהיא מהפורום הזה כן שמעה את השיר

יום או יומיים לאחר הטקס מישהיא רשמה כאן בפורום שהיא היתה בטקס ושמעה את השיר וזה שיר יפה מאוד כמו המנון ושיותר מאוחר יהיו לה תמונות מהטקס והיא תעלה אותם אבל מאז נעלמו עיקבותיה.

גלי 89

New member
ב 9.6 זה התפרסם כאן

למי שמעונינת לקרוא הנה הקישור. זה בסוף הדף הנושא בר אילן. ttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1226&firstmsg=30

vivaviva

New member
השיר של אהוד מנור באוניברסיטה

הייתי בטקס והלכתי רק בשביל לשמוע ולראות את הראל.השיר לא נקלט לי בראש אבל הדבר היחיד שאני יכולה להגיד הוא שהראל ביצע אותו מאוד יפה . הטקס נערך באמפיתאטרון האוניברסיטה במקום יפהפה והיו כל המכובדים ומוזמנים רבים אחרים .גם התמונה שצילמתי יצאה כהה ולא ברורה בכלל .אני מצטערת לאכזב אתכם . היה שם צלם מקצועי שתיעד את הטקס .

ענת 12

New member
מה זאת אומרת שהשיר לא נקלט לך בראש?

השיר לא מצא חן בעינייך?

vivaviva

New member
לא,לא.לא התכונתי שהשיר

לא מצא חן בעיני .אלא שמאחר ושמעתי אותו בפעם הראשונה בחיי ופעם אחת בלבד ,אינני יכולה להביע את דעתי על השיר בלבד ,אבל הביצוע היה נהדר ,איך לא ?והתזמורת שליוותה אותו היתה תזמורת הסימפונייט של רעננה ,שגם זה מכובד מאוד בעיני .זה מה שאני יכולה לספר .

ט ל י 9 9 9

New member
חייבים להשיג את זה ../images/Emo7.gif

ניסיתי לשוטט קצת באתר של בר אילן ולא מצאתי כלום. אני מקווה שזה יצוץ איכשהו.

ayaliar

Well-known member
הוא שר היום שיר חדש בהופעה בזאפה

ולצערי הרב, לא ידעתי על זה מראש ולא הייתי שם
על פי הדיווחים מדובר בשיר שקט שכתבה יעל טבת והלחין עמית צח לכל חור אני הולכת אחריו.. דווקא כשאני מחליטה לוותר הוא מפתיע ככה
עצוב לי שלא היינו שם לתמוך אבל אומרים שהוא קיבל המון תשואות ושזה שיר מקסים

ט ל י 9 9 9

New member
../images/Emo2.gif

פרטים. רוצה עוד פרטים. עוד יותר רוצה לשמוע שמישהו הקליט את זה. יש מצב?

ayaliar

Well-known member
עד כמה שידוע לי, לא../images/Emo7.gif

זה כל מה שאני יודעת בנתיים אני יודעת שהוא מאד מאד התרגש ושהקהל פרגן מאד. לצערי הרב היו שם מעט נציגות מהפורום ואני לא חושבת שמישהי הקליטה. אולי נופתע.. הלוואי

למעלה