המספרה שלי ברמה של שוקי זיקרי תכתבי בגוגל קובי ואלי בורוכוב ותגידי לי מה את חושבת?!
ר רומי לוי New member 24/10/07 #18 המספרה שלי ברמה של שוקי זיקרי תכתבי בגוגל קובי ואלי בורוכוב ותגידי לי מה את חושבת?!
M my spirit New member 26/10/07 #20 אני חושבת שזה עלוב שככה המספרה מפרסמת את עצמה.ממש עלוב. למנהלת... אם לא משת לב יש פרסומות סמויות [שהן,כמובן,בניגוד לתקנון].קחי לתשומת לבך.
אני חושבת שזה עלוב שככה המספרה מפרסמת את עצמה.ממש עלוב. למנהלת... אם לא משת לב יש פרסומות סמויות [שהן,כמובן,בניגוד לתקנון].קחי לתשומת לבך.
M my spirit New member 26/10/07 #21 אני חושבת שזה עלוב שככה המספרה מפרסמת את עצמה.ממש עלוב. למנהלת... אם לא משת לב יש פרסומות סמויות [שהן,כמובן,בניגוד לתקנון].קחי לתשומת לבך.
אני חושבת שזה עלוב שככה המספרה מפרסמת את עצמה.ממש עלוב. למנהלת... אם לא משת לב יש פרסומות סמויות [שהן,כמובן,בניגוד לתקנון].קחי לתשומת לבך.
ר רומי לוי New member 26/10/07 #22 מותר לי לחשוב שהמקום שאני מסתפרת בו טוב יש את הפורום הזה כדי לשתף ולהמליץ-והתגובה הזו מגעילה אותי, לתשומת ליבך.
מותר לי לחשוב שהמקום שאני מסתפרת בו טוב יש את הפורום הזה כדי לשתף ולהמליץ-והתגובה הזו מגעילה אותי, לתשומת ליבך.