אני שוקו ואני ...

שוקו בת

New member
אני שוקו ואני ...

בס"ד מכורה לאינרנט!! יש לי פורום וצ´אט משלי. וגם פתחתי עוד אתר ... אני כל היום מול המחשב,אמא שלי אומרת שאני יותר גרועה ממזכירה כי אני 24 שעות על המחשב. את שיעורי מערכות מידע ,אני מעבירה במקום המורה,המורה שותה קפה ואני ב10 דקות פותחת לכל הקבוצה שלי אימייל וכד´ .. יצאתי לגדנ"ע של חמישה ימים וביום השלישי כבר לא יכולתי. הידיים רעדו לי,ומזל שלפתע החליפו את המשמרת של המורים ובא מורה שאחראי על המחשבים בבציפר והוא בא אם מחשב נייד!! ישר קפצתי,היתחננתי,רק לרגע שיתן להרגיש ת´מקלדת,ת´מחשב!! מזל שהוא נתן לי אחרת כבר הייתי מתה שם!! כולם חלמו על ה"מפקד החתיך" או על "המיטה החמה שיש בבית" ורק אני חולמת "על המקלדת" "על האינטרנט" באתי למורה שלי ,אמרתי לו אייל(שם בדוי),ואני מתחילה לבכות..
זהו ,אייל אני לא יכולה יותר,קשה לי עצוב לי,אז הוא שאל מה קרה, ואני עונה בתמימות "אני רוצה ת´מחשב שלי,ת´מקלדת,ת´פורום,אני מתגעגעת כ"כ. והוא התחיל לצחוק!!!!!!! שחבל על הזמן!! אז חברה אני מודה!! אני מכורה,וזה סופי!! מקווה שנהנתם! לילה טוב וחלומות "מקלדת,אינטנט,ודבש"
שוקו!

e-magine

New member
ברוכה הבאה, שוקו בת

נהניתי מכושר הכתיבה שלך, אך לא נהיניתי ממה שעבר עלייך, כפי שגם את לא נהנית. אני מציע לך לעשות את מבחן ההתמכרות שמופיע בקישורי הפורום ושתחזרי לדבר איתנו על זה.

למעלה