אני שונא שימור

babylon_a1

New member
אני שונא שימור

ולא חוזר לצרוך מחברות שמנסות לשמר באופן אגרסיבי (העברת השיחה משלוחה לשלוחה לשלוחה... , ניתוק השיחה, מבטיחים לחזור ולא חוזרים, או מנהלים ויכוח כאילו אני חייב להם משהו) אני נוטה לחזור רק לחברות שנסיונות השימור שלהם כולל בירור הבעיה( אולי למשל אני טועה וחושב שהמתחרה זול יותר) ולאחר מכן לא עושים מזה סיפור מה דעתכם ?

רוצה לשמוע מה זה שימור הזוי?

כבר סיפרתי על זה אחרי שזה קרה, אבל זה כל כך הזוי שאני חייבת לספר שוב: ברחתי מהדירה הקודמת להורים והיות שכבר יש להם אינטרנט וכבלים, ביקשתי להתנתק מהחיבור שעל שמי. שימור לקוחות ניסו לשכנע אותי לעשות העברה ולא להתנתק, בטענה שהרבה יותר נחמד שיהיה לי חיבור אינטרנט נוסף על שמי שיהיה רק שלי, וכשסירבתי מיידית להצעה המטומטמת בטירוף הזאת, עדיין ניסו לשכנע אותי עד שנאלצתי להתחנן בפני המשמר שיעזוב את השטויות וינתק אותי כבר. אני לא מבינה איך הוא לא התבייש להציע משהו כל כך טיפשי, זה אשכרה נשמע כאילו הוא מציע לילדה בת 5 נדנדה בגן השעשועים עם השם שלה, רק בתשלום מלא. מה גרם להם לחשוב שמישהו יסכים לדבר כזה?!

babylon_a1

New member
לפני שנתיים חברת אינטרנט ...

הציעה לי להשאיר את החיבור שישמש חיבור חלופי במחיר גבוה למרות שאת החדש קיבלתי בחינם מחברה אחרת

Oיון

New member
תשמעי,

כשהמשכורת שלך תלויה באחוזי שימור לא הגיונים, את תמליצי לו להתקין את האינטרנט על הבית מעץ שיש לך בחצר.. וברצינות, כאחת ששימור הוא עיקר העבודה שלה, יש גבול בין שימור לחוסר הגיון מובהק.. אני בעד לשווק את המוצר בצורה אמיתית, לנהל שיחה חברית עם הלקוח ולהכנס לראש שלו.. 90% מאלה שרוצים "להתנתק" מאיימים סתם בשביל לקבל הטבות..

דיקלוש99

New member
כל כך נכון...

אני רציתי להתנתק מהאינטרנט כי זה היה יקר הנציגה התחננה ואמרה אני לא מנתקת את שאת נשארת איתנו, אמרתי לה תשמעי אני גם עובדת בזה זה לא יעזור לך אני לא רוה להשאר, היא ממש התחננה עד שכבר הייתי ממש מגעילה שתעזוב אותי.. זה היה פתטי ומעורר רחמים

RReuTT

New member
זה ממש כמו החברת סלולרי שלי

לפני ששידרגתי את המכשיר שלי היה לי מן הסתם את המכשיר הישן, שממש לא הפריע לי, באמת שכל החידושים והשידרוגים האלה לא ממש מעניינים אותי, כל עוד שיש לי סלולרי שאני יכולה לחייג ממנו ושיוכלו לחייג אלי, זה הספיק לי. הרי בכל השידרוגים והחידושים הם היו משחקים חדשים, מסך צבעוני, צורה אחרת של המכשיר (קטנה יותר וצבעונית יותר) וסך הכל מבחינת הקליטה אין הרי שום שיפורים, זה אותו דבר מבחינת השיחות. הסלולרי שלי רשום על שם אבא שלי ומן הסתם הוא משלם עליו. הם פשוט שיגעו אותי במשך חודשים כדי שאני אסכים לשדרג אותו! אמרתי להם שזה לא מזיז לי ולא אכפת לי מה יש בכל השידרוגים שלהם כי כל השטויות של משחקים ומסך צבעוני באמת לא מעניינים אותי זה הכל שטויות, מה שתכלס חשוב לי שזה שאני אוכל לדבר בו. אמרתי להם שאבא שלי הוא זה שמשלם ואם הוא מסכים אז מבחינתי אין בעיה, הם ניסו לשכנע אותי לדבר עם אבא שלי, כאלה מטומטמים! בסופו של דבר הם הצליחו לשכנע אותו תמורת עסקה הוגנת כמובן והוא שידרג לי אותו. אני רק מנסה לדמיין כמה כאב ראש הם עשו לו על זה עד שהוא הסכים...

Mi Sh Mi Sh

New member
לפחות לא ניתקו לך בפנים...

חברה שלי עבדה או בכבלים או בלווין (מי זוכר?...) ואצלם להעביר לשימור היה לייבש את הלקוח על הקו 15 דק' ואז פשוט לנתק את השיחה, ככה עד שהוא היה מתייאש וצועק על הנציגים הרגילים להעביר אותו 'בחמה', כלומר קודם להעלות נציג אחר ואז לנתק...

למעלה