אני שונא צבועים כי.............

sone haredim

New member
אני שונא צבועים כי.............

א) הודו ליהוה כי טוב כי לעולם חסדו אני מודה לאלוהים שעוד כמה אברכים אזרו אומץ והחליטו לא לחיות בשקר של העולם החרדי. ב) אני נדהם מצביעותו של חרדי שקורא לעצמו: חרדי-ומאמין , הוא כותב שבר על שבר הושברנו כמה אנחנו בפורום והחוזרים בשאלה אשמים רק תראו איפה הצדיק הנ"ל כותב : ================================ פרטים אישיים חרדי ומאמין :שם משתמש :שם פרטי :שם משפחה :כתובת 17 :גיל :מין :מקצוע רווק/ה :מצב משפחתי :תחביבים :ציטוט נבחר :על עצמי הודעות אחרונות שלי; • צריך עזרה דחוף !!!ו חרדי ומאמין / מחשבים ואינטרנט √ שלום לכולם הורדתי קובץ מהאינטרנט שהיה אמור להיות וידאו קליפ וירד לי קובץ לא מזוהה כלומר שכשלוחצים עליו פעמיים נפתח חלון פתיחה באמצעות. הסיומת שלו הוא rm השאלה האם זה באמת קליפ ואם אפשר לראות את הסרט . רציתי לצרף את הקובץ אם לא יכולתי מפני גודלו כ 800 קילו בייט. בתודה מראש • אני צריך עזרהו חרדי ומאמין / שחמט √ אני ממש חדש פה בפורום ורציתי לאול האם יש בארץ מועדוני שחמט כלומר מקום שאפשר לבוא ולשחק עם אנשים אחרים? ואם יש מה הנוהל שם האם משחקים בכסף או לא ומה המיקום של המועדון ? בתודה מראש ==================================== אני בפורומים יוצאים בשאלה שחמט מפלגת שינוי דתיים 40 פלוס מחשבים ואינטרנט תמיכה טכנית ========================= אין מילים.................................

בילבלת אותי:

החרד שלנו מוריד קליפים ומשחק שחמט, והבעיה בזה היא שהרוסי סתם אוהב לזרוק תגובות. או שלא הבנתי נכון? העמידני, אם כן, על טעותי..

sone haredim

New member
סליחה......

אני מנסה להבין מה כתבת בתגובה והבעיה היא ש.... מה רצית להגיד? האם לא הייתי ברור מספיק בהודעה הראשונה? אם לא תקן אותי, כי לפי זכרוני הדל כשהייתי "חרדי ומאמין" , לא התעסקתי בכל מה שהצדיק הנ"ל מתעסק. מחכה לתגובה רצינית ולא הערות אישיות כי לא התכוונתי לכך. תודה.

תנאית

New member
אני לא חושבת שהוא לא חרדי

לידיעתך, גם בחברה החרדית ישנם סקטורים , עצם זה שלבן אדם יש גישה לאינטרנט מעיד על פתיחות מסוימת, אין בכך כל רע , אדם יכול להיות חרדי בדעותיו ובהשקפותיו ועדיין לשחק שח. ודרך אגב: מ א ו ד הסתיגתי מהשם שלך שונא חרדים ?! לא נשמע ליברלי במיוחד... לדעתי אם אתה עד כדי כך " אנטי" כנראה לא השלמת את הליך החזרה בשאלה. לא צורחים אם לא מאוד כואב. ממני - יוצאת בשאלה מאוד, שלא שונאת חרדים.

תנאית,

מה את מתיחסת אליו ברצינות? "שונא חרדים", גם כן אחד. לכאלה לא עונים ברצינות.

נו, יופי,

אבל יש את הנקודה החילונית שבכל יהודי ויהודי שבאה לידי ביטוי בהורדת קליפים ומשחק שחמט, אז מה הבעיה?

soulbird

New member
אגב אממ

לי יש חברים חרדים שמחוברים לאינתרנת . משתמשים בזה כדי לכתוב מיילים ולגלוש לאתרים בנושאי גמרא ויהדות . אבל למרות זאת אין להם טלויזיה

אני מכיר את האלה

ומצטער מראש על ההכללה. אבל אני מכיר אותם, אין להם טלוויזיה בבית, אבל הם צופים בה בכל הזדמנות, חרדי כזה, כשהוא נכנס לחנות מוצרי חשמל, לברר משהוא על מכונת כביסה למשל, הוא לא מסוגל להתיק את עיניו מסוללת מכשירי הטלוויזיה שםץ ואין, אבל ממש אין, שום חרדי שנכנס לאינטרנט לחפש משהו בנושא גמרא ויהדות, לחרדי יש את כל מה שהוא צריך בנושא הזה, או בארון הספרים הביתי שלו או בבית המדרש שלו. >מכירים את הסיפור על האוטובוס? אבל זה יפה כל כך שאספר שוב< בקהילה חרדית אחת, לא רק טלוויזיה אסור, גם רדיו אסור, מה יעשה מישהוא ששמע משהוא מעניין ברדיו, והוא רוצה לשתף את חביריו? הוא אומר שהוא שמע באוטובוס. יום אחד, ישבו החברה בכוילל ולמדו, ואז, לקראת השעה אחת, רצה מישהוא מהם לשמוע מה חדש בעולם. אז הוא פנה לחברו: "חיים יענקל, אתה גר כאן קרוב, יש לך אוטובוס קטן בבית?"

דידית

New member
או כמו שהיינו שואלות את המורה

שתמיד שמעה "דברים" באוטובוס. אם יש לה אוטובוס על המקרר במטבח

תנאית

New member
אנחנו שאלנו את המורות ש"שמעו "

באוטובוס" אם הן גם "רואות " במקרוגל...

דידית

New member
עולם המושגים שלכם היה גדול יותר.

אח אח איזה "פושטקיות" או שזה עליית הדורות מה שהיה אצלינו. דידית.

soulbird

New member
לי נאמר שהוא נכנס לאתרים כמו

אש התורה וכל מיני כאלה ויש אתרים שנותנים הרצאות כתובות בנושאי יהדות.

avidadon

New member
רק אוטובוס?

חרדי משתף את חבריו בכתבה מרגשת מהטלויזיה.. "אז מה יענקל, גם רכבת יש לך בבית?"

grinberg

New member
אני מבין שהתאפקת מלהביא הודעותיו

מהפורום חטאים המבינים ידעו איך לחפש

למעלה