אני שונא פיזיקה

ofir78

New member
אני שונא פיזיקה

אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקקה אהי שונא חשמל אני שונא מכניקה אני שונא אוםטיקה אני שונא גלים אני שונא קרוניות אני שונא מסות אני שונא הפרש מופע אני שונא וקטורים אני שונא מהירות אני שונא עבודה אני שונא אנרגיה אני שונא מתיחות אני שונא תנע אני שונא תאוצה אני שוא את ניוטון תמוווווווווווווווות ניוטון תמממממממממממותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני שונא עדשות אני שונא מראות כדוריות ומישוריות אני שונא עדשה מפזרת אני שונא עדשה מרכזת אני שונא מקדם שבירה אני שונא אותיות לטיניות אני שונא את לנץ תמממות גם אתה אתה וניוטון תישרפו שניכם בגיהנום אני שונא את חוק יד ימין אני שונא את חוק יד שמאל אני שונא שטף ושדה מגנטי, אני שונא ניגזרת ושונא כא"מ ואת כל מה שכתוב בדף נוסחאות המחורבן. אני שונא מישקל ואני שונא כבידה אני שונא לוויינים ושנא תנועה. שונא נקודת שיווי מישקל ומשרעת, שונא דיאגרמה וקטורים וגרפים מטומטמים. שונא נגדים קבלים וסלילים, שונא מעגל זרם ישר שונא מעגל זרם חילופין, שונא את החוק הראשון השני והשלישי שונא אותך קפלר תמות גם אתה יחד עם ניוטון ושאר הנבלות. שונא זוויות סטיה מי שהמציא אות סוטה בעצמו. שונא חזקות ושברים, שונא לוליניות נטושות שכותבים עליהם במבחנים. שונא כוח צנטריפטלי ומעגלים, שונא כדורים מתנגשים, שונא לפרק לרכיבים, שונא קוסינוס שונא סינוס ושונא אלפא. שונא את פונקצית אי שונא פונקציה לינארית ושיפועים שונא זרם מושרה ואורכי גל , שונא פונקציווווווווווות. זהו תודה רבה...

ofir78

New member
שוב

אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקה אני שונא פיזיקקה אהי שונא חשמל אני שונא מכניקה אני שונא אוםטיקה אני שונא גלים אני שונא קרוניות אני שונא מסות אני שונא הפרש מופע אני שונא וקטורים אני שונא מהירות אני שונא עבודה אני שונא אנרגיה אני שונא מתיחות אני שונא תנע אני שונא תאוצה אני שוא את ניוטון תמוווווווווווווווות ניוטון תמממממממממממותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני שונא עדשות אני שונא מראות כדוריות ומישוריות אני שונא עדשה מפזרת אני שונא עדשה מרכזת אני שונא מקדם שבירה אני שונא אותיות לטיניות אני שונא את לנץ תמממות גם אתה אתה וניוטון תישרפו שניכם בגיהנום אני שונא את חוק יד ימין אני שונא את חוק יד שמאל אני שונא שטף ושדה מגנטי, אני שונא ניגזרת ושונא כא"מ ואת כל מה שכתוב בדף נוסחאות המחורבן. אני שונא מישקל ואני שונא כבידה אני שונא לוויינים ושנא תנועה. שונא נקודת שיווי מישקל ומשרעת, שונא דיאגרמה וקטורים וגרפים מטומטמים. שונא נגדים קבלים וסלילים, שונא מעגל זרם ישר שונא מעגל זרם חילופין, שונא את החוק הראשון השני והשלישי שונא אותך קפלר תמות גם אתה יחד עם ניוטון ושאר הנבלות. שונא זוויות סטיה מי שהמציא אות סוטה בעצמו. שונא חזקות ושברים, שונא לוליניות נטושות שכותבים עליהם במבחנים. שונא כוח צנטריפטלי ומעגלים, שונא כדורים מתנגשים, שונא לפרק לרכיבים, שונא קוסינוס שונא סינוס ושונא אלפא. שונא את פונקצית אי שונא פונקציה לינארית ושיפועים שונא זרם מושרה ואורכי גל , שונא פונקציווווווווווות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אופיר הרגת אתי צחוק :))) כן אני זוכר את הבגרות בפיזיקה כמו גם בבגרות במתמטיקה ובמבחנים באוניברסיטה - מקללים כל מי שקשור ושמו נדבק (במקרה או בשוגג ) למשפט או נוסחא מסויימת :))

הפתעה לתומר.... ../images/Emo6.gif

מה אני לא יעשה בשביל להעלות חיוך על השפתיים שלך? :) ואופיר, אני לא יכול להסכים איתך יותר, הבגרות בפיזיקה ובמתמטיקה הם הזכרונות הנוראים ביותר שיש לי... זה חומר מגעיל ואני רוצה לקוות שאני לא יגע בחומר הנוראי הזה שוב.

בואי נגיד ככה...

ידעתי שאם אני ילך על פיזיקה, למרות שממש לא נהנתי מזה, זה יעזור לי בחיים. ומה את יודעת? לתפקיד שלי בצבא, שאני כל כך אוהב, הגעתי בזכות זה... אז זה היה משתלם אופיר, מוסר השכל, לא משנה כמה תקבל במבחן, העיקר שיראו שעשית פיזיקה!!!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif גללללללללללל

יווווו איזה מותק אתה
איזה יופי שיש אנשים שחושבים עליי
חייכתי והרבה
תודה

תומר בוב...

שתי דברים יש לי להגיד לך. 1. כמו שהבטחתי, זוכר את זה "dont jump from chairs for every pips i'll do, other wise, you'll be a chair jumper. אז כמו שאתה רואה אני, בינתיים, אני ממשיך לקפוץ. 2. אם תמשיך עם ההודעות האילו, עוד יגלו עלינו... :)

צודק ../images/Emo11.gif

מעשכיו אני שב"כניק
אבל אני חייב רק עוד פעם אחת אני מת עליך בוב
זהו מעכשיו אני שם משקפיים
(ואף אחד לא יראה לאן הולכות העיניים)

ofir78

New member
יש לי שיר נוסף

מת עוד דג באקווריום/ אופיר היו לי באקווריום 4 דגים אמרתי לאמא שככה דגים לא חיים היו להם תנאים ממש גרועים ואמא אותם לא ידעה להאכיל אוי יום אחד בהיר מה קרה דג אחד התפגר וצף אל על אמרתי לאמא תראי מה עשית מת בגללך דג אוי לך רוצחת חיה עבר עוד זמן ועוד דג התפגר ובצינצנת נישארו רק שני דגים מתי הם ימותו שאלתי את עצמי והינה עבר עוד זמן והבלתי נימנע קרה הבחנתי בעוד דג גוסס במהרה תוך ימים אחדים הוא צף גם נישאר דג אחד שהחזיק מעמד אם היה משתתף בהישרדות היה זוכה במיליון דולר והינה היום אחרי כל כך הרבה זמן עברתי בסלון משוגע מפיזיקה וראיתי אותו הדג הנותר צף במים בצנצנת ריקה...

חחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמודדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייי
המון המון המון בהצלחה מחררררררר

לי גם יש מתכונת!!!

בלשון-זה זוועה! והתכוננתי חצי יום,ואני מרגישה לא מוכנה ממש! כאילו-אני פשוט לא יודעת! ררררר טוב נלך על השיטה של צבי (לא להתכונן ולעבור...) מקווה לטוב!

ZVI Z

New member
לי יש מחר באזרחות

השיטה שלי זה ללמוד דרך האינטרנט(למתמטיקה באי סי קיו) אז מצאתי איזה אתר עם סיכומים קטנים באזרחות ואני אסתמך על זה,על ידע אישי ועל מזל.. ובהצלחה לכולנו מחר..

על דברים מתישים...

גלובליזציה, וידאו קליפ, אופרות סבון+טלנובלות, ספורט וטלוויזיה... זה הסגנון ואין לי כוח לפרט. מתי הבגרות שלך? שלי ב-24

למעלה