אני שונא פורנו

אני שונא פורנו

לדעתי להפוך מיניות- הדבר היפה והטוב שזוג עושה באינמיות של חדרם, למשהו מסחרי זה בושה וחרפה. לדעתי זה נותן את המסר הלא נכון לאנשים שבסקס לא מעורבים רגשות. אנא הצטרפו אליבמאבק נגד הפורנו. אשמח לשמוע את דעתכם...

Ladys Man

New member
רק הומואים שונאים פורנו!!!

יו הפנר המלך

רק הומופוב שונא הומואים

על מה אתה מקשקש? אפשר למצוא סרטי פורנו על כל סטיה מוזרה ומעוותת שיש. פורנוגרפיה נועדה לאנשים בוגרים בנפשם ובגילם. פורנוגרפיה מזיקה לבני נוער שרואים את הסרט מאמינים שלכל אחד יש איבר מין בגודל מפלצתי ושאפשר למשוך את השפיכה במשך שעות. מהצד השני הן הופכות את הנשים לחפצים, איבר מין מהלך על שתיים. אין להשליך מפורנוגרפיה על החיים האמיתיים. כמו שלא תקפצו מגשר כמו ספיידרמן כך לא תצטרכו להפגין ביצועים מופרכים במיטה כמו בסרטים הפורנוגרפים. ובכלל הערצה של כוכבי פורנו (או יוצרי פורנו כמו יו הפנר) היא די טפשית.

Ladys Man

New member
!play boy? no play with me

דבר ראשון לא רק הומופובים שונאים הומואים! אני לא הומופוב אך עדיין שונא הומואים. וחוץ מזה נשים הם כן חפץ! הם נבראו בכדי לספק גברים! מה רע בPLAY BOY אפשר להבין? מה רע בלהתבונן בנשים יפות שרוצות להראות את מה שיש להן?

??

אוקי, אתה יצור... אני לא אתחיל עכשיו לדבר איתך של שוביניזם כי זה הרי סתם משחק בשבילך לעלות לאנשים על העצבים וזה ברור מאליו שזו לא הצהרה רצינית. רק ליידע אותך שאתה לא מרשים אף אחד... ענת

נו באמת?

אם נתעלם לרגע מהקנטרניות הזאת, לך תקרא את סיפורי הבריאה מחדש כי נראה לי ששיעורי תנ"ך בבי"ס באמת שיבשו את דעתך. דרך אגב, יש שלושה סיפורי בריאה ולא שניים, כמו שמלמדים, השלישי נמצא בפרק ה' בבראשית. "פלייבוי" יחד עם כל מגזיני האופנה למיניהם רעים במסר שהם מעבירים. הם יוצרים מן דמות מעוותת של אשה והופכים אותה למושא יופי, שצריכים להיראות כמוהם. הם והחברות שמפרסמות בחוברות הללו מתפרנסים מהחולשות של האנשים, מחוסר הביטחון שלהם. אין שום בעיה להתבונן בנשים שרוצות להראות את מה שיש להן! יש לי בעיה מאוד גדולה עם ההשלכה שלך מכך שנשים הן חפץ! ודרך אגב אני מקווה בשבילך שלא תתקל בחברה שלי ברחוב. היא תסביר לך "בעדינות" למה בנות הן לא חפצים.

למעלה