אני שונא ימי הולדת

שמישהו יסביר לי -

למה צריך לארגן לעצמך מסיבה ליומולדת? למה צריך מסיבה בכלל? אפשר ללכת, כמה חברים, להרים כוסית (מיץ, אתה עדיין לא בן 17), ללכת לסרט ביחד, לוידעת. למה צריך לעשות טררם מזה?

d@r121

New member
אני שונא ימי הולדת

במיוחד את שלי.... אז כן היום הולדת שלי מתקרב ואני אחגוג עוד ככה וככה קייצים. והשאלה הנשאלת היא מה עושים בתור מסיבה לחברים. כן אתם יודעים שאני סומך על היצירתיות שלכם, אבל חשבתי על רעיון שאני לא ממש שלם איתו. לצאת למסעדה ושאני אשלם על הקינוח או משהו (האופי הפולני אתם יודעים
) טיפים, ברכות ימי הולדת, וסתם עידודים על המורל הנמוך ניתן להשאיר אחרי לחיצה על כתפור התגובה

resputin

New member
אתה חוגג 18?

או אפילו 17, למרות שזה יהיה טיפה יותר בעייתי- אפשר להזמין (מעכשיו, כמה שיותר מוקדם יותר טוב) מועדון יחסית קטן לאיזה ערב (דבר איתם מוזיקה, דבר איתם אנשים, דבר איתם אלכוהול), רוב הסיכויים שתצליח יותר באמצע השבוע וזה יכול להיות אחלה ערב. בקשר לכסף, תעשה מה שחברה שלי עשתה ל18, היא הזמינה מועדון (יחסית קטן, הדאנג'ן בת"א, לכמות של עד 200 איש ככה) -לה דווקא יצא הזמנה של חודש+ מראש אז היא הצליחה לקלוע לתאריך שלה שהיה יום שישי ה-13 (ידוע בתור ערב מסיבות טוב), ועשתה ככה, יהיה כסף בכניסה, מחיר סמלי של עשרים-שלושים ככה, לכסות את רוב העלויות אבל האלכוהול הולך חופשי. מוזיקה נראה לי שהיא הזמינה די.ג'יי. או דסקסה מוסיקה עם הבעל עסק ובתכל'ס יכולה להיות אחלה מסיבה.. ככה גם תהנה וגם זה יראה פחות יומהולדת מרובע כזה..

zimes

New member
לא הבנתי?

אתה שונא ימי הולדת? אז למה אתה צריך לארגן לעצמך מסיבה? העבר את היום ההוא כאילו כלום, אמור תודה מחויך לבודדים שיזכרו לאחל לך מז"ט, והמשך בחייך...

d@r121

New member
אני לא שונא...

בגלל שאיכשהו הכל מתפקשש או משהו אז גרם לי לשנוא ימי הולדת וראסי חמוד אני עוד לא בן 18 או 17.... אבל תודה על הטיפ

ליאן.

New member
אולי תבקש שמישהו יפתיע אותך

ויארגן מסיבת הפתעה?... תן לו רשימת אורחים והנחיות בסיסיות.. ושהוא יעשה את העבודה בשבילך! לפחות ככה כל כאבי הראש עוברים אליו.. אתה כבר תדאג להראות מופתע..

resputin

New member
באמת? אז אתה סתם גבוה? או שגם לא זה

ואני רק עושה לעצמי עוד פאדיחות עם הזכרון הצולע שלי?

למעלה