אני שונא חזירים!

אני שונא חזירים!

החלטתי לצאת לסיבוב על המערכת של הקיבוץ (קטע חדש של כביש). הלכתי קצת יותר מחצי כששמעתי מממרחק של בערך 100 מטרים מלפני רעש מהשיחים. לקחו בערך חמש שניות עד ששני חזירים בוגרים חצו את הכביש לכיוון גדר המערכת. הבעיה הייתה שבקטע שבו הם חצו כנראה לא היה המעבר שממנו הם נכנסו לקיבוץ, והם חזרו לכביש ונעמדו ושוב לגדר וחוזר חלילה. ניסיתי לצלם אבל הם היו רחוקים מדי ואור לא היה יותר מדי... כשהחלטתי שאני עושה אחורה פנה בדיוק יצאו מהשיח עוד שניים שלושה גורים קטנטנים והם עוד יותר חיזקו את החלטתי לסגת מהמקום. זוחלים לא ראיתי בטיול הזה אבל ינשוף או לילית כן ראיתי בזמן שהוא עף מעץ לעץ. כשהייתי ביסודי אחד מהקיבוץ סיפר לי על שיטה שהיית לאיזה בחור ערבי נוצרי לצוד חזירים בשטחי הקיבוץ. הבחור הנוצרי והנער מהקיבוץ (היום בן בערך 48) היו מפזרים במספר מוקדים אוכל והיו דואגים להרגיל את החזירים לאכול במקומות קבועים. אחרי שהחזירים היו מגיעים כל יום לאכול החבר'ה היום שמים להם חומר מרדים באוכל ולמחרת בבוקר היו מגיעים למצוא את החזיר או חזירים ישנים מתחת לעץ ואז יורים בהם. יום אחד הם הלכו לחפש את החזירים והתפצלו בזמן החיפוש. הנער התקרב לחזיר זכר גדול וכשהוא היה קרוב אליו החזיר התעורר והתחיל לרדוף אחריו. הנער עלה על עץ והחזיר העצבני מחכה לו למרגלות העץ. הרבה צרחות עברו עד שהגיע הבחור עם הנשק וטיפל בחזיר. למרות שאני די בטוח שהסיפור הזה הוא המצאה, אני כבר הפנמתי אותו יותר מדי לצערי. ולא פעם בזמן טיולי יצא לי להיתקל בחזירים מטווח קצר מאוד של מטרים בודדים. ולמרות שעד עכשיו הם תמיד ברחו ממני עדיין יש לי את הפחד מהמצב שבו הם לא יברחו.

BabaGee

New member
אני שונא דרדסים!

למה אתה לא משתמש בשיטה הידועה להברחת חזירים ???? אתה לא מכיר אותה ?! אין בעיה, עכשיו תלמד ! אתה מוסיף לפק"ל סיורים שלך , מזלג, סכין ומפית קטנה שתוכל לשים על הצווארון. ברגע שאתה רואה חזיר שועט לכיוון שלך אתה ישר שם את המפית על הצוואר כאילו אתה מתכונן לארוחה דשנה, אחרי ששמת תמפית אתה שולף את הסכין והמזלג ומתחיל לצעוק במבטא רוסי כבד " יא ח'צו אוכלת חזיר " בשלב הזה החזיר כבר אמור לקפוא במקום ולשקול את המשך הצעדים שלו, כשאתה מזהה את הבלבול שלו אתה מתחיל לצעוק (שוב במבטא רוסי כבד) "תפרסי לי בבקשה 500 גרם זה חזיר בלאט !! יא רעב !" בשלב הזה החזיר כבר אמור להבין מה הולך לקרות והוא יסתובב ויתחיל להתרחק מאיזור הקופות בבהלה. כעת אתה יכול להמשיך להנאתך בסיור? אלה היו 60 שניות על איך להבריח חזיר במדינה יהודית

tesnake

New member
יחחחחחח../images/Emo9.gif

אהבתי! יצא לי להתקל פעם בכרמל במישפוחה כזאת. הזכר(כנראה), ברגע שראה אותי לא חיכה הרבה זמן והתחיל להסתער עלי. מצאתי את עצמי מטפס(מרחף) כמו דב קואלה על גזע עץ אקליפטוס חלק לחלוטין. אל תשאלו אותי איך ירדתי משם...

אני נוטה לחשוב שמי שהסתער עליך

הייתה נקבה. עד כמה שזכור לי הזכרים לא מסתובבים עם הנקבות כשיש גורים. בכל מקרה נשמע שלעלות היה קשה יותר מלרדת.

אני לא מבינה...

לפי מה שדוע לי אין חיה פחדנית מהם, איך קרה שהתהפכו להם התכונות?

איזה חזירים

יש חזירים פחדנים באמת הורדים האלה מהסרטים אבל יש חזירי בר די מסוכנים הייתי אומר וגם תוקפנים אני אישית נתקלתי כמה פעמים בחזירים כאלה ואחד מחברי נפצע די קשה אפילו מתקיפת חזיר

אתה ביכלל לא צריך לישנוא אותם...

פשוט שמור מהם מרחק וזהו...זה כמו שמישהוא ניתקל בנחש ולא מבין כלום,שומר מרחק ואם יש גורים באיזור,שומר על מרחק גדול יותר זה הכל...חוץ מזה הסיפור נחמד ודרך אגב אם לא איכפת לך ספר לנו עם איזה אביזרים,כילים,מקלות או מה שלא יהיה אתה יוצא לטיולים הללו,הטיולים הללו נישמעים מסקרנים משהו.

אני משתדל לשמור מרחק בטוח מכל מה

שאני לא מחבב ובמיוחד מחזירי בר! העניין הוא שאני פחדתי שהחזירים יכנסו ללחץ כי הם לא מוצאים את הפרצה בגדר שממנה הם נכנסו ויתחילו לרוץ לאורך הגדר בכיווני ויגיעו אלי מהר. כשאני יוצא בלילות אני הולך עם פנס ומצלמה וכשאני יוצא ביום אז בלי פנס
אני בטוח שאם תקח בערב את האוטו ותעשה סיבוב בדרכים שלא נוסעים בהם יותר מדי גם אתה תראה כל מני דברים. רק צריך להיות עירניים להכל (תנועה וכל).

naja

New member
תגיד תודה שחזירים מפריעים לך לטייל.

אצלי זה בד"כ פקחים, שוטרים, מאבטחים, אנשי שב"כ. תאמין לי, מעדיף לברוח מחזירי בר ולא מכל ה
האלה......

1צחי

New member
כל אחד

וההפרעות שלו,אצלנו חברה עם סרטים כתומים מפריעים לטייל ובקרוב נהייה בהסגר. חזירים אני דווקה דיי אוהב ואני אפילו מבקר אותם מידי פעם ב"אסא".

למעלה