אני שונא את עצמי

אני שונא את עצמי

מה שקרה לי עם אותו בחור בפייס בגלל שהוא אספי גרם לי יותר לשנוא את עצמי,, פגעתי במישוה יקר לי שאני מכיר מהשירות , אני לא עומד בייעדים שבהצבתי לעצמי, אני שונא שאני ארגיש מדי, שונא שאני עצלן. שאני לא יודע להתאפק , שאני כישלון ף. שאני נפגע בקלות אני פשוט שונא את עצמי

schlomitsmile

Member
מנהל
שמעת על הברון מינכהוזן? זו דמות של אגדות

באחד הסיפורים עליו, הוא מספר שפעם הוא שקע בביצה
ואז פשוט תפס בשערות ראשו ומשך את עצמו החוצה

אז ברור שאף אחד לא יכול לעשות את זה

כשאנחנו נתקעים בביצה, אנחנו צריכים לתפוס יד של מישהו
שעומד מחוץ לה, שיעזור לנו לצאת ממנה.
יש לך יד כזאת?

נא אין ושמעתי עליו שהוא היה שקרן

אני לא אטריד את החברי הטוב ביותר בענינים כי האו צריך להתמקד בלימודיו אז אין

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון, הוא היה בדאי
המציא בדיות, כמו זו שסיפרתי עליה.

אם יש רק אדם אחד, זו באמת בעיה, כי לא תמיד הוא יהיה פנוי.
אולי כדאי לחשוב על דרך למצוא עוד מישהו שיוכל לתת יד?
אולי באמת פסיכולוג?

אין כרגע

אני שונא את עצמי כל כך כותב שאני שונא את עצמי בקבוצות תמיכה בפייסבוק ולא אחד לא אכפת ס נמאס לי מהפיילבוק החרא הזה מארגיש ל רוצוי לא אהוב נמאס

Ziggy Stardust7

New member
אתה לא חייב להיות בפייסבוק אם הוא עושה לך רע

חשוב שתדע שהפייסבוק הוא בעצם רשת חברתית, ונכון שיש הרבה אנשים שמשתמשים בפייסבוק, אבל זה ממש לא אומר שהוא מתאים לכל אחד.
אם אתה מרגיש שהפייסבוק עושה לך רע, תנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים:קריאת ספרים, האזנה למוסיקה, כתיבה וכו'.
מה שבטוח זה שלשנוא את עצמך לא יקדם אותך בכלום, אלא להיפך-רק יגרום נזק, וחבל.
תנסה להסתכל ולהתמקד בדברים הטובים שקורים לך, ולא בדברים הרעים.
ושוב, כמו שכבר כתבתי לך, ברגע שתמצא עבודה וגם תתחיל ללמוד, תראה שהחיים שלך ישתנו לטובה (כמובן בתנאי שתהיה מרוצה הן בעבודה והן בלימודים).
אני חושב שכרגע אתה מתקשה להינות מהחיים בגלל שאתה לא נמצא במסגרת כלשהי.ברגע שתיכנס למסגרת או אפילו לכמה מסגרות, תרגיש שהחיים שלך יותר מלאים.

בהצלחה!

Ziggy Stardust7

New member
ניסית לברר עם עצמך ממה אתה חרד?

ידוע שהרבה אנשים סובלים מחרדת נטישה, אבל לרוב יש לכך סיבה כלשהי.כלומר, זה לא קורה ככה פתאום.
האם היו לך חברים שנטשו אותך בעבר?
אם כן, ניסית לחשוב אולי מדוע הם נטשו אותך?
יכול להיות שהיית תלוי בהם מדי?
אולי כדאי שתיתן לחברים שלך יותר מרחב, ותזכור שגם להם יש חיים משלהם.
נראה לי שהשינוי צריך לבוא ממך, ולא מהחברים שלך.
אז, תנסה לבדוק עם עצמך במה אתה יכול להשתפר.

בהצלחה :)

ברו שאני משתפר בעצמי

ובזה אני עובד על עצמי אבל אני אומר לך למה חרדות נטשיה בגלל קבוצת רעים היה שם אחד שכל המזן היה כועס עליו עזשהל י ברוגזאם הייתי מעיז"לאחר " לפגישות איתו ועם הבחרו ששידלאוית להתאבד וכעל דברים אחרים ואני כל פעם שואל את חברים שלי במה עלי להשתפר סיכמית עם החר הכי טסו שלי שוהאי שלח לי הודעות כשהוא לומד ו כל פעם שאני לא נעלב שיהוא ייתן לי פידבק חיובי ואני כבר השתפקתי ופחות חופר לחברים מסויימים אז אני כן יודע את המגרעות שלי

שלומית ?

החלטתי א לגנוז אלת הרעיון שלי לכתבו ספר על אספי יפני ולעשות משוה חדש על אספי ישראלי מה את אומרת

חרדת נטישה אחת היהסיבות בגל לאחת המגיבות

פה היא ע היא שואל תאני עונה ושואל אחוהת הויא נעלמת אז ישל י חרדת נטיחשה גם בגללה

dina199

New member
הרבה אנשים לא עומשים ביעדים

שמציבים לעצמם והם לא שונאים את עצמםץ.
זה רק אומר שיעד לא מתאים או בלתי אפשרי בנקודת זמן נוכחי.
אז כדאי לקבוע יעדים אחרים , והכי טוב לקבוע רק יעד אחד וכזה שאפשרי לביצוע.
ושוב אפילו אם לא מגיעים ליעד כזה, זה לא סוף העולם

יש לי חקרדת נטישהב גלל אחת המגיבות

לא רק בגללה אבל הא מגיבהל י כל המזן ומסננת אחרי שאני עונה היא תמיד עושהל י וז ה פוגע וגורם לי לאלפי חרדות

למעלה