אני שונא את הדרום

אני שונא את הדרום

אני פשוט שונא להיות פה.. אני אוהב את האנשים פה.. אני אוהב את האיזור.. אבל אני שונא להיות פה. נמאס לי להיות שחקן 24 שעות ביממה. אני שונא את המרכז.. אבל אני כל כך רוצה להיות שם.. שם לפחות אוכל להיות אני. אני מותש לחלוטין..

ItsikH

Member
שים לב גם למה שאתה אוהב, ושים לב עוד יותר שבמרכז הוא איננו. בחירה אכזרית? לא: את מה שחסר לך במקום בו אתה נמצא כיום תוכל לבנות שם, את מה שיש לך היום - לא תמצא במרכז בשום פנים. נסה לראות איך אתה מביא אליך את מה שחסר ולא מוותר על מה שיש וחשוב לך לטובת מה שחסר, כי אתה צריך את שניהם ומגיע לך לקבל את שניהם.

white star

New member
אתה בטוח שבמרכז יהיה שונה?

הרבה ממה שחושבים על המרכז הוא תדמית. לא הכל ורוד שם ויש הרבה טוב והרבה רע. מה יקרה אם תגלה שגם שם המציאות לא וורודה כמו שעושים ממנה?

ItsikH

Member
בכ"ז יש יתרונות ויש ערך לנסות בדיוק אתמול דנתי בזה עם אחד מחברינו, יש ערך להתנסות כזו, אפשר לקחת ממנה דברים להמשך, זה מצוין לשלב מסוים בחיים. בכ"א ללא ספק תל אביב לא כזאת מציאה כמו שנדמה למי שטרם ניסה.

makel1

New member
אז אולי תשקול לעבור למרכז?

אתה בגיל שבהחלט אפשר להתחיל לחשוב על מעבר לעיר אחרת. כמו שאמרו לפניי, יש מצב שתגלה שהמקום לא מתאים לך.. אבל היי, אם לא תנסה - לא תדע

תודה לכולם..

אני כרגע כנראה מתחיל ללמוד לתואר ראשון פה בדרום.. לכן מעבר למרכז הוא לא רלוונטי.. אני אאלץ לסבול לעוד כמה שנים כדי לסיים ולחפש את הכיוון שלי.. אני עוד קצת לא יודע מה קורה איתי.. הייתי רוצה פשוט ללכת ברחוב ולדעת שאף אחד לא שואל אותי אם אני הבן של, ופשוט לאף אחד לא אכפת.. לפחות יש לי פה חניה.

oriel ahamud

New member
גם אני מהדרום, וגם שונא

אפילו המליצו לי שהכי טוב לעבור למקום אחר כי המיקום הנוכחי שלי לא עושה לי טוב. אני מבאר שבע, מהיכן אתה?

למעלה