אני שונא את בצפר!!!!

אני שונא את בצפר!!!!

אתמול קמתי בבוקר, ראיתי שאם תוך רבע שעה אני לא מגיע לאוטובוס, אני מאחר בטוח. קמתי, התלבשתי, סידרתי ת'תיק, בקושי צחצחתי שיניים ורצתי לתחנה. כמובן שלאוטובוס לקח עוד רבע שעה להגיע. הגעתי לבצפר, שמתי סטרינט לכיתה מקווה שהמורה לספרות לא תרשום לי מינוס (החסרתי מלא בשליש הזה) אני מגיע לכיתה , הרכז שכבה נכנס ואמור לי ולעוד 7 ילדים שהגיעו "מצטער שלא הודיעו לכם, המורה לספרות לא תגיע היום" מה זה אומר? שעתיים של לשבת בבצפר בלי לעשות כלום. באסה לי, נכון? אבל מילא, היה עם מי לדבר אז העברתי ת'שעתיים האלה. היום בבוקר קמתי 15 לפני שהבצפר מתחיל, כמו מטורף התלבשתי , סידרתי ת'תיק ורצתי שוב לתחנת אוטובוס. האוטובוס שוב, התעכב אז נסעתי במונית שרות (כן כן, אני נוסע עם חאפרים) רצתי לבצפר ובכניסה אני רואה ילד מהכיתה שלי שאומר לי " באת לפה לחינם, אין ספורט והמורה לספרות (אותה אחת מאתמול) לא הגיעה" מכיוון שהים יש לי רק ספורט וספרות המסקנה היחידה שלי היא שבזבזתי את הזמן שלי, נלחצתי, כמעט יצאתי מהבית עם תחתונים (מהלחץ) וכל זה בשביל לחזור הבייתה אחרי 10 דקות. פאק!!!!!!!! זין!!! חרא!!!! בצפר מזדיין, אמן תישרף!!! אני מאמין במערכת החינוך ובחוק חינוך חובה חינם (בקיצור חחחחחחח
) לא!! וואו, אני מרגיש הרבה יותר טוב אחרי ששחררתי את זה

or 343

New member
חחח.... גם לי זה קרה היום

הגעתי רק לשעה אחת של שיעור חינוך .....פור ווט? לשמוע את הרכז שכבה שלנו מברבר על פרוייקטיים שכבתיים....

Stillwater

New member
מההההההההה לעזאזל קורה היום?

גם אני הגעתי היום לבית הספר וגילתי שאני לא לומדת היום! גם כן הרכז מערכת...לוח שינויים במערכת שמים לפני שהולכים הביתה ולא אחרי! ובגלל שהכיתה שלי שונאת אותי לא העבירו לי קשר! אבל אם חשבתם שבזה ניגמר היום המחורבן שלי? אז לא!!! לא מספיק שנסעתי מראש העין עד ת"א לחינם, הגעתי לרכבת של 9 והנסיעה לראש העין ברכבת זה רבע שעה, הרכבת קצת התעכבה בדרך אז הגעתי לתחנת הרכבת ב9:19 ונתתי טיסה לאוטובוס שיוצא ב9:20, אבל אז נחשו מה? לא! לא פיספסתי אותו! אין אוטובוסים! כל הכניסות והיציאות של ראש העין וערים בסביבה חסומות בגלל מחבל! חיכיתי לאוטובוס במשך שעה וחצי!!! ולמי שתוהה לעצמו...תחנת הרכבת של ראש העין היא באמצע שדה, בין כבישים בין עירוניים והליכה זה בערך שעה עם מחבל שמסתובב באזור, וואלה יופי! ואז איזה יופי האוטובוס הגיע!!! והווווווופ האוטובוס עולה על המדרכה ונתקע לו משהו בגלל, וואלה אמרתי לעצמי, איזה כייף! עכשיו מחכים עוד שעה וחצי, אבל למזלי לא קרה שום נזק לאוטובוס. ואז ביציאה מהתחנה, אחרי הגשר, בצומת יש אמבולנסים, משטרות, מכבי אש, מכוניות של זק"א ועוד עם כל המכוניות והאמרים הצבאיים והמסוקים שמרחפים בשמים, חשבתי אני באיזה סרט פעולה, נשבעת לכם! אבל בסוף זה תאונה לא פיגוע (ע"ע, אמבולנסים וזק"א) אז לא מספיק שיש פקק בגלל המחסומים גם עוד התאונה הזאת שחוסמת את הכביש (מונית שירות ע"ע חאפרים התהפכה). ואז בשעה רבע ל12 הגעתי הביתה! ואתמול...גם אתמול לא היה משהו! מי שיצא לו לנסוע ברכבת בימי ראשון בבוקר בטח מכיר את המצב של כל החיילים והרכבות העמוסות. אז אתמול בבוקר לא הספקתי לרדת מהרכבת בתחנה שלי! אך שאני וידידי (האקס שלי) הגענו לדלת יש את הציפצוץ תן, תן,תן ואני לוחצת וצורחת "עד שהגענו, עד שהגענו" אבל זה לא עזר כלום, גם לא שניסתי לפתוח את הדלת במו ידי! פשוט הדלת נסגרה והרכבת נסעה עשיתי יפה שלום לתחנת האוניברסיטה וירדתי במרכז (איכס!). מחר יש לי טיול שנתי... מעניין מה יקרה אז...אני בטח אפול מאיזה צוק והאמבולנס יעשה תאונה והבית חולים ישרף ובמקרה הכי גרועה, אני אשאר בחיים, צמח משותקת לחיי נצח!

Ez sLeeP

New member
פאק. ולי רק היה צו ראשון.

מקווה ששרדת, ותשרדי. טיול נעים. :)

*superstar*

New member
מממ כן... בגלל זה פשוט לא קמים

גם אם אתה יודע שיש לימודים של כולה שלוש שעות.... וספרות, זה היה קצת ברור! אם היא חולה היא חולה.. היא לא תבריא ביום אחד.. וספורט? אפשר לדלג

אצלנו באיזה 10 בבוקר כמה ח'ברה שרפו

כיתה כל הבצפר עשן הוציאו את כל הכיתות החוצה לדשא ורק אני ועד איזה 10 תלמידים עשינו מבחן באיזה מקלט נידח והמורה, המפגרת ~ראוי לציין~ לא רצתה להוציא אותנו . כל הבצפר עשן מכבי אש הגיעו והיא "תמשיכו לעשות תמבחן" עד שהמנהלת באה -- חח והוצאתי איתי תמבחן לדשא פתרתי אותו ואחרכ החזרתי לה. כלהמורים בלחצ וכל התלמידים יושבים מעשנים מסתלבטים. זה היה פשוט ענק. ואז הלכתי הבייתה.. אני יגיד שהייתי פצועת הלם.

לא משו

New member
חחחח, קרעת אותי פצועת הלם....

ורק אני מגיעה כל יום באוטו לבית ספר בימי ראשון אני מתחילה ב12 ואחרי המחצית אני אוכל לוותר על להגיע בימי ראשון...בשאר הימים יש לי מלא שעות חופשיות ואני נוסעת הביתה (ולפעמים גם לא חוזרת)

זה קרה לי שבוע שעבר

בגלל המורה לפסיכולוגיה הכלבה המטומטמת הזאת!! יו שהבי"ס יישרף כבר.
נמאס לי

חיחיחי חפיף.. תנצלו את השנה הזאת

טוב טוב עוד תתגעגעו לעצבים על הדברים האלה.! חחחחחח...

cory183

New member
אבל אפשר לראות את זה אחרת

גוד טוב שיש פה מישהי עם גישה חיובית..:) תראה נכון אפשר להתעצבן על הזמן המבוזבז- אבל! אני הייתי רואה את ככה שיא! איזה מזל שאין שיעור- אחרת היו רושמים לי איחור בטוח! ובכלל עדיף לשבת בחוץ ולעשות צחוקים עם חברים מאשר להשעמם בשיעור מעפן.... לא? אם היית מגיע בזמן והכל מוכן לשיעור- מחכה לו..חחח.. סבבה אז באסה, אבל לפי מה שאתה מספר.. דברים הסתדרו לך לטובה והיה לך מזל! פאק, אנשים לא מעריכים כלום היום.....

את צודקת

אבל תביני, זה לא כאילו לא שמחתי לחזור הבייתה וזה לא כאילו הייתי מעדיף לשבת וללמוד שעתיים ספרות, פשוט זה מעצבן לאללה שאף אחד בבצפר לא חשב להעביר הודעה לתלמידים שאין מה להתאמץ ולבוא, וזה מה שמרגיז אותי. איזה תמונה יפה מצאתי בגוגל!(אין קשר לכלום)

נראה לי שהיה היום משהו באוויר...

כמו אתמול, גם היום איחרתי את האוטובוס לביצפר כי הנהג שלנו הקדים ב-5 דקות. אז אמא קחה אותי לביצפר. חצי דקה אחרי שירדתי מאוטו, אני רואה את האוטובוס מגיע. אז הלכתי לנהג (שמחבב אותי מאד כי אני היחידה שאומרת לו בוקר טוב ונחמדה אליו) והתעצבנתי עליו קצת. אחרי שהוצאתי את עצבי הבוקר על הנהג הפוץ, שמחה וטובת
נכנסתי בשער בית הספר, מוכנה לאחראי משמעת שבודק את התלבושת האחידה. הוא העיר לי על הג'קט שלי, ובמקום להיות נרגזת ומורדת במערכת - החלטתי לענות לו בצורה הגיונית ובוגרת, וככה נכנסתי לשיחה איתו על הבוקר. ובסוף הוא לא רשם שהתלבושת שלי לא בסדר!

למעלה