אני שונא אותה!!!!

Crossface

New member
אני שונא אותה!!!!

שונא אותה פשוט שונא היא מגעילה אותי, אני רוצה להקיא אני כל כך כועס שכואבת לי הבטן הזו*ה הזאת, אין לה גבולות. כתבתי פה לפני כמה זמן שאני חושב שחבר שלי מסתיר ממני משהו היום הוא אמר לי (שניה וחצי לפני שאני התחלתי לדבר על זה) הוא אמר לי שהוא רוצה להגיד לי את זה כבר שבוע אבל הוא לא תופס אותי לבד הוא אמר לי שהXית שלי רוצה להזדיין איתו, במילים האלו. אני לא אכתוב הכל, שורה תחתונה, הוא דיבר איתה היום ואמר לה שהוא לא רוצה להיות בקשר איתה יותר. זו*ה, אני שונא אותה שונא!!!!!!

ronen1981

New member
עזוב אותה שכך ממנה.

היא רוצה שהחבר יזיין אותה שיזיין אותה מה אכפתך מצידך שכל השכונה תזיין אותה............... היא לא שווה את הקרמה השלילית והעצבים שנוצרים בך..........

Crossface

New member
מצידי

שתזדיין עם כל מי שהיא רוצה השרמוטה הזאת היא גם ככה עושה את זה אלוהים יודע עם היא הזדיינה עם אחרים שהיינו ביחד אבל שתתרחק מחברים שלי

GALI02

New member
רונן צודק

אתה רק יכול להתנחם בזה שעכשיו אתה יודע מה הפרצוף האמיתי שלה. וטוב שלא גילית את זה בשלב מאוחר יותר. אגב, מה החבר שלך מתכוון לעשות(או לא לעשות...)?

Crossface

New member
היי גלי

רשמתי בסוף החבר דיבר איתה היום ואמר לה שהוא לא מעוניין להיות איתה בקשר יותר היא לא הבינה למה אבל קיבלה את זה ואחר כך שלחה לו הודעה שכתבה שהיא נעלבה מאוד ושיהיו לו חיים טובים שונא אותה, מופקרת, והיא עוד אומרת שאין גברים טובים לא מגיע לה גבר טוב מה שמגיע לה זה שידפקו אותה ויזרקו אותו מה שמתברר היה המקרה לפניי, חבל שלא ידעתי את זה קודם. בטח היא מתגעגעת לזה

GALI02

New member
היי ../images/Emo13.gif

כל אחד אוכל בסוף את מה שהוא בישל. באמת שהיא לא שווה את העצבים שלך... וגם לא את השינאה שלך(אתה יודע ששינאה לפעמים מקבילה לאהבה רק בכיוון ההפוך...)

Crossface

New member
את צודקת

האהבה שלי הופכת כל רגע ורגע לשנאה אני פשוט עצבני עכשיו אני יכול לירוק לה בפנים אבל אני סיימית להיות ג´נטלמן ולשתוק, אני חוזר לפתוח את הפה שלי וזהו זוג החברים המשוטפים שלנו בנופש עכשיו ואני לא רוצה להרוס להם עם ההרגשה שלי אני אספר להם שהם יחזרו מחר ונראה מה התגובה שלהם תהיה הם יצטרכו לכולם כל בוקר ולהגיד:"אביחי צודק, אביחי חכם, אביחי יודע" כי אני ראיתי את זה מגיע והם אמרו לי שאין סיכוי, לצערי אני שוב צודק

Queen Of Love

New member
רונן ואביחי!

אני קוראת אתכם לסדר
לא מתאים לכם לדבר ככה

Crossface

New member
הייתי עדין

עדין מאוד את צריכה לשמוע מה אני אומר, זה יותר טוב ממה שאני כותב

golem

New member
אני לא מבין אותך

אתה שונא אותה - היא מגעילה אותך - כל מה שאתה רוצה תגיד.... אז מה אתה מדבר עליה כל הזמן????? אתה שונא אותה - תשכח אותה!!! תנתק איתה כל קשר ותשכח ממנה.... ברגע שתמשיך להתעניין במה ששהיא עושה - ותמשיך להתעצבן - מה עשית בזה - אני באמת לא מצליח להבין את זה...

Crossface

New member
יותר קל להגיד מאשר לעשות

לא שנאתי אותה עד עכשיו כן, כעסתי אליה, מאוד אפילו ולצערי אפילו אהבתי אותה ואתמול ששמעתי את זה, זה פשוט שבר אותי והייתי צריך להוציא את זה אז הוצאתי את זה על ידידה שלי שנמצאת בארה"ב בדוא"ל והוצאתי את זה כאן והיום הוצאתי על זוג החברים המשותפים שלנו ואני לא ממש מרגיש יותר טוב ששואלים אותי מה התכונות שליליות, אחת מהן זה שאני רגיש מידי וזאת הדוגמה לכך

למעלה