אני שונאת פליסה

אני שונאת פליסה

אני שונאת לדגם פליסה אני שונאת לגהץ פליסה אני שונאת לתפור פליסה זהו. אני מרגישה יותר טוב עכשיו. תודה.

שש שבע

New member
רק אם את אנורקטית, אם לא

אז את נראית כמו האוהל של השכן.... לא את אני... בלחיים לא לבשתי פליסה, סליחה פעם אחת מדדתי, וזה הספיק לי

מזדההההההההההההה

איכס שונאת פליסה היחיד שאני מוכנה להתיחס אליו זה הסוג המקומט שעושים ממשי דק שמתיחסים אליו כמו סריג שונאת לעשות את זה פעם נתנו לי לתקן חצאית של פרדה משיפון משי פליסה היה צריך להוציא תפר אחד תפירה רק ביד תפרתי במחט של חרוזים , כי הבד היה כל כך דק זו הייתה הפעם האחרונה כשזה באופנה אני בחופשה

שש שבע

New member
אז עכשיו זה בשיא האופנה

ולאחרונה תפרתי כמה שמלות עם פליסה בדוגמאות שונות. התוצאה מהממת, וגם מהמהמת, (כל מי שרואה מוציא על כאחו כל מיני הימהומי התפעלות)... אבל בתכלס, חוץ מהמחיר היקר של הבד (זה פשוט כי נכנס שם המון בד) יותר קל לתפור אותו מבדים רקומים עם חרוזים. אלה שיא האופנה, שיא התענוג , הוא שמלה המשולבת עם טול רקות בחרוזים, וטול פליסה....תחשבי על זה שכנה יקרה, תמיד יש דברים גרועים מסתם פליסה...

לא צריך

זו בדיוק הבעיה שהלקוחה דיווחה לי על שמלה שראתה והיא רוצה להעתיק אחרי שכל כך נכשלתי נסעתי לחנות בתל אביב, באיזה מרתף והתברר לי שה'חרא' הזה סליחה על ההטבאות, זו בכלל שמלת שוק פשפשים שעשו לה 'מעשה ויטנג'' והדביקו עליה אפליקציה ולא היה שום קשר בין התיאור ובין האמת מאז אני זהירה עוד יותר ממש שאני כבר

שש שבע

New member
חחח פעם הבאה תבקשי צילום

ואגב אומרים התבטאות...לא נורא, זה עדין "חרא" יש בדים שאני לא מתקרבת אליהם במקל ארוך, ואני אומרת לבנות שאלה בדים שיש להם החלקות תפר ומה שלא נעשה העסק בתפרים יראה כאילו עוד רגע יפרם, וזה נכון גם לגבי שיפון משי, זו הסיבה שתופרים אותו באלכסון. ואני לא תופרת שום שמלת כלה באלכסון, מי שמחפשת כותנת לילה, זה במחלקה אחרת....

שש שבע

New member
לפני עשרים שנה, כשהסכמתי לקבל תיקונים,

שכנה הביאה לי חצאית קטיפה שחורה לתקן (זו חצאית שהיתה של סבתא שלי" היא אמרהץ היתי צריכה להגיד לה שתקבור את זה עם סבתא שלה, אבל לא ידעתי. בקיצור, אני פורמת והשחצאית מתפוררת בידים... וזהו מאז החלטתי לעבוד רק עם חומרים חדשים....

שש שבע

New member
אני גם שונאת לאחסן פליסה

יש לי גלילי פליסה מוכן, הם מגיעים עם 3 שכבות ניר שגם הוא פליסה, את פותחת לשחרר מטר פליסה, את מקבלת הר של ניר, ואין לנו כאן מתקני מיחזור, אז את הניר אני שומרת עד שאני מגיעה לאחד כזה, אתמול נשברתי, במסגרת הסדר במתפרה, אני מתבישת לספר שזרקתי הר של ניר פליסה, שיתמודדו איתם אנשי הצפרדע....

פנדה 63

New member
אני דוקא אוהבת פליסה ואני מידה רצינית אבל

תפרתי אותם על ירכיות ויצאו מהמם אבל לא פליסה צר לפחות 4 ס'מ רוחב הצר לא יושה יפה על מידה גדולה

שש שבע

New member
אצלי שום פליסה לא יושב טוב

פליסה יכול לשבת טוב גם על שמנות אבל "עגולות" כאלה עם אגן צר, בנות עם אגן רחב אפילו רזות, הפליסה בכל צורה פשוט מזעזע עליהן. עכשיו, בהתחשב בעובדה שאנחנו נמצאים באיזור הים התיכון ובו מרובות ה"אגסים" על ה"תפוחים" אני בכלל לא מבינה אין נכנס הפליסה שוב לאופנה....

למעלה